Ymmärrämme offshore-verkkopankkitoiminnan merkityksen.

By | 16 toukokuun, 2024

Offshore-pankeille on yleensä ominaista korkein luottamuksen ja luottamuksellisuuden taso, suhteellisen vähäinen rahoitusmarkkinoiden valvonta ja matala verotus. Ne ovat myös usein pieniä organisaatioita, jotka tarjoavat suurta joustavuutta asiakkaille, joilla on erityistarpeita, yksilöllisiä ongelmanratkaisukykyjä, nopeat transaktionopeudet ja keskimääräistä paremmat ehdot. Kaikkien näiden palveluparametrien ansiosta on selvää, että kyseessä on pikemminkin yksityispankkitoiminta kuin massoille suunnattu palvelu.

Yksityispankkitoiminnan pääsuuntaus ei ole palvella kaikkia asiakkaita, vaan lähinnä varakkaita yksityishenkilöitä tai maksukykyisiä liikemiehiä; sitä ei ole suunniteltu massoille, koska siinä ei yleensä ole konttorijärjestelmää.

Yksityispankit voivat tarjota mitä tahansa pankkipalveluja, mutta niiden ei ole pakko tehdä niin. Offshore-pankit ovat usein järjestäytyneet yksityispankeiksi, jotka edellyttävät, että potentiaaliset asiakkaat täyttävät tietyt kriteerit, jotta he voivat käyttää niiden palveluja ja palveluja ja liittyä offshore-pankkiverkostoon.

Fargo Bank Limitedin offshore-pankkitoiminta tarjoaa palveluja offshore-asiakkaille, joilla on yksilölliset vaatimukset. Maailmassa on vain kourallinen maita, jotka asettavat yhtä monimutkaisia verovaatimuksia kuin jotkin Euroopan maat. Useimmissa tapauksissa kotimaan verokannat ovat verrattavissa offshore-pankkivaatimuksiin, joten offshore-pankkitoiminnan tärkeimpiä perusteluja ovat melko tiukka luottamuksellisuus, pankkisalaisuuden täydellinen hyväksyminen, joustavuus, oikotiet, erityisehdot ja yksilöllisten ongelmien ratkaiseminen. Useimmat offshore-pankit, kuten FARGO BANK LIMITED, käyttävät alatilijärjestelmää riskien minimoimiseksi ja uskottujen varojen suojaamiseksi: Fargo Bank Limited käyttää omissa nimissään tilejä, joilla useisiin suuriin pankkeihin talletettuja varoja voidaan säilyttää nimettöminä. Tämä hajauttaminen lisää varojesi turvallisuutta moninkertaisesti, sillä jos jollekin pankille tapahtuu jotain, kaikki varasi eivät ole menetettyjä. Fargo Bank ei tee itse (!) riskialttiita liiketoimia, vaan avustaa asiakkaitaan sijoitusmahdollisuuksien valinnassa, mikä tarkoittaa, että riskialttiiden sijoitusmuotojen osalta asiakkaat ohjataan FARGO BANK LIMITEDin liikekumppaneille, jotta he voivat saada FARGO BANK LIMITEDin kautta vastaavasti siirrettävissä olevan tuoton.

Kaikki markkinaosapuolet voivat periaatteessa päättää vapaasti ja niillä on aina oikeus käyttää offshore-tilejä, järjestää offshore-maksuvirtoja tai luoda offshore-palveluja.

Jos jokin näistä kuvauksista pätee sinuun, sinun olisi kiireellisesti pyydettävä offshore-tiliä FARGO BANK LIMITEDiltä:

– Harkitsen eläkkeelle jäämistä ulkomailla;

– Etsit turvallista säilytyspaikkaa rahoillesi;

– Matkustan paljon eri maihin;

– Asut kotimaasi ulkopuolella;

– Haluan erityispalveluja ja veroetuja;

– Tarvitset tilejä useissa valuutoissa ja haluat tehdä kansainvälisiä siirtoja;

– Jos haluat säilyttää varallisuutesi tuleville sukupolville;

– Haluat käyttää tiliä, jota ei voida ulosmitata.

Ajattele kansainvälisesti ja globalisoi taloutesi. Fargo Bank Limited tarjoaa kaiken, mitä tarvitset yksityispankkitoiminnan kokemiseen.

Useimmat kiinnostuneet välttävät offshore-pankkijärjestelyjä, koska he pelkäävät suuria tappioita ja tuntevat olevansa oikeudellisesti turvassa kotimaassaan. Todellisuudessa offshore-pankkitoiminnan edut ovat selvästi paremmat.

Pankkisalaisuuden peruskäsite on loukkaamaton, sillä pankit eivät ole velvollisia antamaan tietoja. Turvallisuuden kannalta asiakkaat voivat järjestää tilinsä ja ohjeistuksensa verkossa ilman matkustamista. Pankkiasiakas määrittelee tapahtuman anonymiteetin. Korot ja voitot hyvitetään tilille ennen verojen pidättämistä, ja asiakas vastaa veroista. Offshore-pankkien asiakkaat suorittavat offshore-pankkitapahtumia yhtä vähällä pelolla ja riskillä kuin kotimaassaan, joten poliittisesta ja taloudellisesta epävakaudesta johtuvia turvallisuusriskejä ei ole. Monet ihmiset käyttävät offshore-pankkeja henkilökohtaisten rahaliikenteen hoitopaikkana, tallettaen rahaa ulkomaille ja pitäen aina pieniä rahamääriä. Verkostojensa kautta offshore-pankit voivat esitellä asiakkailleen liikekumppaneita, jotka voivat saada paljon tavanomaisia listautumisehtoja korkeampia tuottoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *