Yhteistyö sveitsiläisen pankin kanssa asiamiehenä tai välittäjänä

By | 15 toukokuun, 2024

Sveitsiläiset pankit ovat jo pitkään menestyksekkäästi yhdistäneet luotettavien asiamiesten tuen yritysasiakkaiden tukeen tarjotakseen rahoitustuotteita suoraan. Pienille yrityksille asiakkaiden löytäminen kansainvälisellä tasolla, suositteleminen ja tukeminen kaupallisilla ratkaisuilla on melko haastava tehtävä. Tästä syystä yhä suositumpia ovat eri puolilla maailmaa toimivien välittäjien ja asiamiesten väliset kumppanuudet, jotka tarjoavat asiakkailleen sveitsiläisten pankkien takuita, valmiusrembursseja ja asiakirjarembursseja.

Paikan päällä toimiva asiamies käy tarvittavat neuvottelut ja tiedottaa asiakkaalle transaktiomenettelystä ja suurista säästömahdollisuuksista, joita SWISS BANK plc:n rahoitusvälineiden valinnalla on verrattuna kustannuksiin, joita aiheutuu, jos transaktio järjestetään jonkin suurimman pankin toimesta. Monilla yrityksillä ei ole likvidejä varoja kalliiden takausten ostamiseen.

Hankkeiden tai tilausten, rakennushankkeiden toteuttamisen tai kauppatapahtumien turvaamiseksi käytetään yhä useammin yksityispankkitoiminnan instrumentteja, joilla voidaan saavuttaa sama tarkoitus ja saada rahoitusvälineiden ostajalle merkittäviä säästöjä. Kaupparahoitus on todettu sveitsiläisten pankkien keskeiseksi toiminta-alueeksi, ja tässä yhteydessä laajennamme parhaillaan agenttiverkostoamme maailmanlaajuisesti.

Agenttimme ja välittäjämme saavat houkuttelevia palkkioita uusien asiakkaiden hankkimisesta, hoitavat itse asiakaspalvelunsa ja SWISS BANK plc ottaa tarvittaessa ja asiakkaan suostumuksella yhteyttä SWISS BANK plc:hen lisäavun saamiseksi. Toisaalta monet maat eivät ole vielä liittyneet Swiss Bankin agenttiverkostoon, ja toisaalta joissakin maissa on jo useita agentteja. Koska maailma on tällä hetkellä riittävän suuri, emme pyri jakamaan tilaa tai varaamaan alueita – tämä koskee myös kansainvälisiä asiakkaita avustavia asiamiehiä.

Jos olet yrittäjä ja haluat ostaa rahoitusvälineitä, ota suoraan yhteyttä sveitsiläiseen pankkiimme Lontoossa. Otamme toiveesi huomioon ja annamme sinulle mahdollisuuksien mukaan maastasi vastaavan neuvonantajan yhteystiedot.

Tehtävänäsi on myydä sveitsiläisten pankkien rahoitustuotteita asiakkaille ja tukea sveitsiläisten pankkien suoria asiakkaita alueellasi. Yhteistyö kanssamme takaa paitsi houkuttelevat tulomahdollisuudet myös luotettavan tavan lisätä uusia asiakkaita asiakaspankkiisi.

Lisätietoja rahoitustuotteistamme löydät täältä:

https://suissebank.ru/ru/products-services/corporate-banking/trade-finance/

Asiamiesten työn helpottamiseksi kaikki tarvittavat lomakkeet on laadittu täytettävään muotoon ja ladattu verkkosivustolle. Sveitsiläispankit eivät ota suoraan yhteyttä asiakkaisiin, vaan asiamiehet vastaavat asiakastuesta ja -palvelusta sekä uusien hakemusten lähettämisestä sveitsiläispankkeihin.

Asiamiehen tehtäviin kuuluu luoda liikekontakteja, tiedottaa asiakkaalle kaikista tarvittavista toimista, huolehtia määrättyjen asiakirjojen täydellisyydestä, järjestää maksutapahtumat ja antaa asiakastukea.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä sveitsiläisten pankkien kanssa asiamiehenä tai välittäjänä, ota yhteyttä osoitteeseen info@suissebank.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *