Total Merchant Services -verkkokaupan saatavilla olevat kauppiastilit Wisconsinissa

By | 15 huhtikuun, 2024

Asiakkaat odottavat voivansa käyttää luottokortteja riippumatta siitä, missä he tekevät ostoksia, olipa kyseessä sitten hotelli tai ravintola, puhelinmyyntiyritys, postimyyntituotteiden täyttövarasto, palveluntarjoaja, pääkadun myymälä, ostoskeskuskauppa, nettisivusto tai mikä tahansa muu yritystyyppi. Total Merchant Services of Wisconsin (TMS of WI) on oikea paikka perustaa edullinen kauppiastili, jonka avulla voit hyväksyä luottokorttimaksuja. Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, ja voit aloittaa luottokorttien hyväksymisen muutamassa päivässä. TMS of Wisconsin ei rajoitu Wisconsinin osavaltioon, vaan se voi perustaa kauppatilejä kaikille yrityksille kaikkialla Yhdysvalloissa.

Hakemusmaksuja tai vuosimaksuja ei ole. Saat 24/7 henkilökohtaista puhelintukea ja ilmaisen luottokorttipäätteen/lukijan, joten sinun ei tarvitse vuokrata tai ostaa päätelaitetta, kuten muiden kauppapalveluyritysten tarjoamilla halvemmilla kauppiastileillä. Päätelaitteen sijasta voit myös asentaa internetpohjaisen ohjelmiston tietokoneellesi luodaksesi virtuaalisen päätelaitteen yritystietokoneesi työpöydälle.

Voit tehdä hakemuksen faksaamalla täytetyn yhteydenottopyyntölomakkeen (saatavilla verkossa osoitteessa tmsofwi.com) tai soittamalla numeroon 1-888-909-0098, jolloin voit puhua palveluneuvojan kanssa. Pian voit hyväksyä Discover-, MasterCard-, Visa-, Diners Club/Carte Blanche- ja American Express -kortteja maksuvälineenä kaikissa liiketoimissa, olipa kyse sitten puhelimitse, henkilökohtaisesti, internetissä tai postimyynnistä.

Voit myös käyttää pankkikortteja, nettishekkejä ja ostokortteja, joissa on MasterCard- tai Visa-logo. Kaikki näistä tapahtumista saadut rahat siirretään automaattisesti yrityspankkitilillesi päivittäin.

Ainoa kustannus on luottokorttien hyväksymisestä perittävä normaali kauppiasmaksu, joka vaihtelee luottokorttiyhtiöittäin:

– ”Alennusprosentti” on käsittelymaksu prosentteina kyseisen kortin kokonaismyynnistäsi.

– Tapahtumakohtainen maksu on pieni käsittelymaksu jokaisesta tapahtumasta.

Kannattaa myös olla tietoinen ”veloitusten palautuksista”, joissa luottokortinhaltija hylkää veloituksen, koska sitä ei ole hyväksytty tai koska ostettuja tavaroita tai palveluja ei ole toimitettu. Kaikki luottokorttiyhtiöt tarjoavat petosten seulontajärjestelmiä, ja sinulla on seitsemän päivää aikaa todistaa valtuutus ja/tai toimitus.

Yrityksesi voi perustaa edullisen kauppiastilin kahdella tavalla:

POS

Myyntipisteen (POS) luottokorttipäätteellä (langallinen tai langaton) voit ottaa asiakkaan luottokorttitilitiedot suoraan hänen luottokortiltaan tai syöttää ne manuaalisesti pienellä näppäimistöllä. Tämäntyyppinen päätelaite sopii erinomaisesti hotelleihin, ravintoloihin ja myymälätiloihin, joissa asiakkaat ovat fyysisesti läsnä maksutapahtumia varten.

Virtuaalinen

Voit ladata ohjelmiston, joka luo virtuaalisen päätelaitteen yritystietokoneeseen, jossa on Internet-yhteys ja jota voidaan käyttää samalla tavalla kuin kassapäätettä. Virtuaalipääte sopii erinomaisesti yrityksille, joilla on Internet-kauppatili, Chart-tili tai jotka ottavat tilauksia postitse tai puhelimitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *