toimia sveitsiläisen pankin kumppanina asiamiehenä tai välittäjänä.

By | 14 toukokuun, 2024

Sveitsiläiset pankit ovat jo pitkään onnistuneesti yhdistäneet yrityksiä luotettavien ja turvallisten asiamiesten kanssa tarjotakseen rahoitustuotteita paikallisille asiakkaille. Pienille yrityksille on suhteellisen vaikeaa löytää pysyviä asiakkaita maailmanlaajuisella tasolla neuvomaan ja hallinnoimaan heidän ratkaisujaan. Siksi monet yritykset ympäri maailmaa tekevät kumppanuussopimuksia asiamiesten ja välittäjien kanssa, jotta ne voivat tarjota asiakkailleen Swiss Bank PLC:n takaus-, valmiusrembursseja ja remburssiasiakirjoja.

Agentit käyvät neuvotteluja samassa paikassa ja antavat asiakkaille tietoa maksuprosessista ja Swiss Bank PLC:n tuotteiden laajoista säästömahdollisuuksista verrattuna kustannuksiin, joita aiheutuu ostettaessa tavallisista pankeista. Monet yritykset ympäri maailmaa ovat rahapulassa ja ostavat kalliita vakuuksia.

Projektin, tilauksen, rakennushankkeen tai liiketoimen vakuudeksi riittää usein pankkishekki: Pankkishekin ostajalle se palvelee samaa tarkoitusta ja säästää rahaa. Sveitsiläiset pankit pitävät kaupan rahoitusta keskeisenä toiminta-alueena ja laajentavat parhaillaan agenttiverkostoaan maailmanlaajuisesti.

Agentit ja välittäjät saavat Swiss Bank PLC:ltä esittelypalkkion asiakkaiden esittelystä, henkilökohtaisen suojelun ylläpitämisestä ja yhteydenpidosta asiakkaisiin jatkuvaa suojelua varten, jos asiakas suostuu siihen. Monilla mailla ei ole yhteyttä Swiss Bank PLC:n pankkiverkostoon, kun taas joillakin mailla on useita kumppaneita. Kenttää ei tarvitse kaventaa tai rajoittaa, sillä maailma on tällä hetkellä riittävän suuri: vain muutama agentti palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti. Siksi ei ole suositeltavaa asettaa sääntöjä maatasolla.

Jos olet yrittäjä, joka harkitsee pankkisukua, suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä Suisse Bank PLC:hen, jonka pääkonttori sijaitsee Lontoossa. He ottavat mielellään huomioon toiveesi ja voivat tarvittaessa yhdistää sinut lähellä kotipaikkaasi olevaan neuvonantajaan.

Sinun odotetaan myyvän Swiss Bank PLC:n tuotteita asiakkaillesi ja sen jälkeen hoitavan Swiss Bank PLC:n asiakkaita alueellasi ja rakentavan jatkuvan yhteistyösuhteen heidän kanssaan. Työskentely kanssamme tarjoaa sinulle houkuttelevia tulomahdollisuuksia ja lisää uusia asiakkaita asiakasluetteloosi.

Kaikki tiedot rahoitustuotteistamme löydät täältä:

https://suissebank.ru/ar/products-services/corporate-banking/trade-finance/

Kaikki tarvittavat asiakirjat toimitetaan PDF-tiedostoina, jotka selittävät ja yksinkertaistavat asiamiehen työtä. Swiss Bank plc ei koskaan ota suoraan yhteyttä asiakkaisiin, vaan asiamiehen vastuulla on ylläpitää asiakaskuntaa ja varmistaa, että Swiss Bank välittää jatkuvasti uutta liiketoimintaa ja välittää sitä asiamiehelle.

Edustaja on vastuussa liiketoiminnan aloittamisesta ja jatkamisesta, asiakkaan informoimisesta kaikista tarvittavista toimenpiteistä, vaadittujen omaisuuserien valmistumisen seurannasta, kassavirtojen järjestämisestä ja asiakkaan tukemisesta omalla alueellaan.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Swiss Bank plc:n kanssa asiamiehenä tai välittäjänä, ota yhteyttä osoitteeseen info@suissebank.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *