Säästää rahaa luottokorteilla

By | 9 toukokuun, 2024

Talouden ollessa alamäessä monet ihmiset kamppailevat luottokorttivelkojen kanssa. Luottokorttivelka on ongelma, jonka monet amerikkalaiset kohtaavat, ja siitä eroon pääseminen on erittäin suuri ongelma. Löytää keino päästä pois luottokorttiveloista on jotain, mitä voit tehdä juuri nyt, kiitos creditcardapplications.comin tarjousten. Tämän sivuston kautta voit tutustua erilaisiin luottokorttitarjouksiin ja hakea luottokorttia. Jos haet luottokorttia jo tänään, voit saada 14 erilaista luottokorttitarjousta. Erilaisia luottokorttitarjouksia voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja ne voivat auttaa sinua rakentamaan luottosi uudelleen nopeasti. On monia tapoja säästää rahaa luottokortilla, ja korttitarjousten hakeminen on hyvä paikka aloittaa.

Useat luottokorttiyhtiöt tarjoavat tällaisia korttietuja, ja kortin hakeminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Luottokorttietuja tarjoavat eri yhtiöt tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua säästämään rahaa luottokortillasi. Creditcardapplications.com-sivuston avulla on helppo hakea luottokortteja ja vertailla luottokorttitarjousten eroja, jotta voit valita tilanteeseesi parhaan ja hyödyllisimmän kortin.

Kun tarkastellaan kunkin luottokorttiyhtiön tarjoamia luottokorttietuja, on tärkeää vertailla huippuluottokorttien, saldosiirtoluottokorttien ja eri tapojen hakea luottokorttia eroja. Eri luottokorttiyhtiöillä on erilaisia tapoja hakea luottokortteja erilaisilla luottokorttitarjouksilla.

Alla olevassa luettelossa on pieni valikoima americanexpress.comin tarjoamia erilaisia luottokorttietuja, joita voidaan käyttää esimerkkinä eri luottokorttiyhtiöiden tarjoamista eduista.

American Expressin Business Platinum -kortti ®

– Jopa 200 dollarin lentohyvitys satunnaisiin kuluihin valituilla lentoyhtiöillä.

– 20 % matkabonus, kun maksat Membership Rewards® -pisteillä.

– Ilmainen pääsy lentokenttäklubeille, mukaan lukien American Airlinesin Admirals Club -lounget.

– Concierge-palvelu, joka auttaa sinua liiketoimintatarpeissasi lahjojen antamisesta illallisvarauksiin.

– Business Platinum -autonvuokrausohjelma, joka tarjoaa ilmaisen pääsyn Hertz #1 Gold Club®-, Avis Preferred®- ja Emerald Club -jäsenyyteen National® Car Rental -autovuokraamossa.

– Platinum-toimisto-ohjelma, pääsy 1 000:een internetillä varustettuun business-loungeen 450 suurimmassa kaupungissa ympäri maailmaa.

– Rekisteröidy Membership Rewards First® -ohjelmaan.

– Ei ennalta asetettuja käyttörajoituksia*.

Discover Card ja Discover Credit Card ovat muita esimerkkejä yrityksistä, jotka tarjoavat hyviä luottokorttitarjouksia, ja tässä on muutamia esimerkkejä (discovercard.com).

Discover® More® -kortti

– 0 %:n intro APR ostoille ja saldosiirroille 15 kuukauden ajan, sen jälkeen vaihteleva vakio-ostojen APR 10,99 % – 20,99 %*.

– 5 % Cash Back Bonus® vaihtuvissa kategorioissa, mukaan lukien bensiini, ravintolat, tavaratalot ja muut. Rajoituksia sovelletaan*.

– Jopa 20 %:n käteispalautusbonus suosituilla vähittäiskauppiailla, kun teet ostoksia verkossa Discover.com-sivuston kautta.

– Discover on sijoittunut asiakasuskollisuuden ykköseksi jo 15 vuotta peräkkäin! (2011 Brand Key Customer Loyalty Engagement Index Report).

– Tavoita yhdysvaltalainen asiakaspäällikkö 60 sekunnissa, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

– 0 petosvastuu ja valinnaiset automaattiset mobiili- ja sähköpostipetosilmoitukset.

– Suuret palkkiotarjoukset ilman vuosimaksua, ilman palkkioiden lunastusmaksuja ja ilman lisäkorttimaksuja.

– Klikkaa Apply nähdäksesi hinnat, maksut, palkkiot, rajoitukset ja muut tärkeät tiedot.

Kun kuluttajat hakevat esimerkiksi saldonsiirtoa Discoverin kautta, he voivat yhdistää useita velkoja yhdelle kortille ja säästää korkokuluissa. Luottokorteilla on paljon hienoja ominaisuuksia ja monia tapoja säästää rahaa. Luottokorttitarjoukset ja luottokorttihakemukset ovat hyvin yleisiä monilla luottokorttiyhtiöillä.

Siirto korttiin, jossa on alhaisempi korko, kortti, jossa on parempi korko uusille ostoksille, kortti, jossa ei ole vuosimaksua, käteispalautuskortti jne. ovat kaikki mahdollisia erilaisten luottokorttitarjousten kautta luottokorttiyhtiöstä tai pankista riippuen. Kaikki tämä on mahdollista creditcardapplications.com-sivuston kautta, ja tarjouksena on yksinkertainen, velaton elämäntapa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *