Rahanparannusohjelma – selitetty

By | 3 toukokuun, 2024

Monet ihmiset ympäri maailmaa eivät vieläkään tiedä Money Healing -ohjelmasta. Money Healing -ohjelmassa käsitellään ihmisten motivaatiota parantaa yrityksensä ja henkilökohtaisen elämänsä taloudellista terveyttä. Rahanparannustekniikat voivat antaa sinulle voimavaroja olla paras mahdollinen yhteiskunnassa ja antaa sinulle ideoita siitä, miten voit elää rahasi kanssa. Elämme elämäämme rahan ympärillä joka päivä: kulutamme rahaa, juoksemme pankkiautomaatille nostamaan rahaa, katselemme luottokorttilaskelmia ja laskuja tai harkitsemme rahan lainaamista. Jos tämä jatkuva ja jatkuva toiminta tapahtuu mutaisella polulla, liukastut ja kaadut pahasti – toisaalta rahanhallinta on paljon tärkeämpää kulkea älykkään ja ytimekkään plakaatin kanssa ja kävellä mukavasti taloudelliseen elinympäristöösi. Tärkeä askel rahan kartuttamisen suuntaan on moitteettoman luottomaineen rakentaminen.

Miten rakentaa hyvää luottoa:

Hyvä luottohistoria on olennainen osa rahoitussuunnittelua. Taloudellisessa menestyksessä on kyse kurinalaisuudesta ja itsekurista, joten Money Healing -ohjelma antaa suuntaa ja merkitystä taloudellisille päätöksille.” Money Healing -ohjelmassa käsitellään henkilökohtaista taloutta, mukaan lukien kassavirtojen hallintaa, koulutussuunnittelua, eläkesuunnittelua, investointisuunnittelua, vakuutussuunnittelua, verosuunnittelua, jäämistösuunnittelua ja yrityksen seuraajasuunnittelua. Henkilökohtainen taloudellinen tilanteesi voidaan arvioida täyttämällä yksinkertaistettu versio henkilökohtaisesta taseesta ja tuloslaskelmasta. Henkilökohtaisessa taseessa luetellaan henkilökohtaisen omaisuutesi arvo ja henkilökohtaiset velkasi, kuten luottokorttivelat, pankkilainat ja asuntolainat.

Suunnittelu edellyttää usein itsekurin huomioon ottamista, mikä edellyttää nykyisten nautintojen lykkäämistä rahan ansaitsemiseksi tulevaisuudessa. Jotta suunnitelma olisi tehokas, siinä on otettava huomioon yksilön nykyinen elämäntyyli, jotta hän voi sietää nykyisten nautintojen lykkäämisen aiheuttamaa tuskaa suunnitelman keston ajaksi. Jos se edellyttää uhrauksia nykyhetkellä, suunnitelman olisi autettava häntä jatkamaan tavoitteidensa tavoittelua. Suunnitelmassa olisi otettava huomioon kunkin tavoitteen merkitys hänen elämänsä rikastuttamisessa ja annettava hänelle mahdollisuus asettaa kukin tavoite tärkeysjärjestykseen.

Vähennä vakuudetonta velkaa:

Money Healing Programme on myös voimavara velka- ja luottokysymyksissä. Se määrittelee velkojen vakauttamisen, velka-avun, luottoneuvonnan ja luotonkorjauspalvelut. Velkojen vakauttaminen auttaa yhdistämällä useita velkoja yhdeksi velaksi, jonka korko on alhaisempi, ja se voi yhdistää kaikki kuukausittaiset velkasi yhdeksi pienemmäksi kuukausimaksuksi. Se voi vähentää kaikkia vakuudettomia velkoja 30-50 prosenttia. Tämä on todistettu tapa vähentää kaikkia vakuudettomia velkoja ja saavuttaa taloudellinen riippumattomuus. Sinun on siis suunniteltava etukäteen rahat, joita käytät jokapäiväisessä elämässäsi, jotta voit maksaa lyhyen aikavälin velkasi pois. Luottokorttivelka on nykyään vakava huolenaihe, sillä se kasvaa päivä päivältä hälyttävää vauhtia. Ihmiset valitsevat luottokortit, koska he voivat saada luottokortin helposti miltä tahansa yritykseltä, ja he päätyvät valtavaan taloudelliseen sotkuun. Ainoa tapa päästä pois luottokorteista ja veloista on analysoida jokainen rahankäyttöön liittyvä liike, jonka teet elämässäsi, ja säästäminen on ainoa tapa ansaita enemmän rahaa ja rikastua elämässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *