Parhaat luottokortit luoton rakentamiseen

By | 26 maaliskuun, 2024

Ajattele luottotietojasi rahoituspalvelujen Twitter-tilinä. Aina kun teet rahoitustapahtuman luotonantajan, kuten pankin tai luottokorttiyhtiön, kanssa, twiittaat säännöllisesti tilipäivityksiä tilistäsi. Suurimmat luottotietotoimistot keräävät nämä twiitit ja luovat niistä luottohistoriaa. Tämä historia kertoo, miten hyvin hoidat velkasi.

Lainanantajat lukevat näitä tarinoita saadakseen tuntumaa sinuun – kaksi asiaa, joita he pelkäävät eniten, ovat roistot ja lyhyet tarinat. Ehkä tarinassasi on iso, paha susi ja kapteeni Koukku. Tai ehkä tarinasi ei ole vielä edes alkanut. Tässä on neljä luottokorttia, jotka voivat auttaa sinua pääsemään eroon näistä roistoista tai rakentamaan tarinasi niin, että voit aloittaa hienon tarinan ja saada ”onnellisen lopun”.

Orchard Bank Classic Mastercard

Orchard Bank Classic Mastercard on kortti, jonka avulla voit korjata ja rakentaa luottotietojasi. Kortti raportoi kolmelle suurimmalle luottotietotoimistolle, joten kunhan pidät maksuhistoriasi ajan tasalla, voit parantaa luottotietojasi. Tämän kortin korko ei ole korkeampi kuin muiden vaihtoehtojen. Voit tehdä ostoksia ja tehdä varauksia tällä kortilla. Voit myös käyttää tiliäsi kätevästi verkossa. Kun käyt verkossa, saat ilmaiset sähköposti- ja tekstiviestilaskuhälytykset.

AccountNow® Prepaid Visa® -kortti

AccountNow Prepaid Visa -kortti tarjoaa kätevän tavan luoda vankka luottohistoria. Kortti raportoi toiminnastasi PRBC®:lle, joka on kansallinen luottotietotoimisto. Kortin kuukausimaksu on 4,95 dollaria. Se tarjoaa suojaa luvattomilta ostoksilta, jota ei usein löydy prepaid-korteista. Voit ladata kortille jopa 5 000 dollaria päivässä suoran talletuksen kautta tai enintään 950 dollaria päivässä, jos käytät käteistä. Kortille voi tallentaa enintään 10 000 dollaria.

Discover® Student Card – Tropical Beach

Jos olet opiskelija ja rajoitettu historia on ongelma, Discover Student Card – Tropical Beach on sinua varten. Tämä kortti raportoi tärkeimmille luottotietotoimistoille, mikä auttaa sinua rakentamaan luottohistoriaasi. Sinulta ei veloiteta korkoa ensimmäisten kuuden kuukauden aikana, kortilla ei ole vuosimaksua, ja voit siirtää saldoja aiemmista korteista. Tämän kortin houkutteleva ominaisuus on palkitsemisohjelma. Voit ansaita ostoksistasi 0,25-1 prosentin alennuksia. Palkkiot kaksinkertaistuvat, kun teet ostoksia Discoverin yhteistyökumppaneilta.

Vision Premier Prepaid Visa -kortti

Vision Premier Prepaid Visa -kortti auttaa sinua kartuttamaan luottotietojasi jokaisella suorittamallasi maksulla. Viikoittainen maksu, joka on 0,95 dollaria, poistuu, jos maksat tilillesi rahaa suoralla talletuksella. Aktivointimaksu on kuitenkin maksullinen. Kortin käyttökertojen määrää ei ole rajoitettu. Voit määrittää sähköposti- ja tekstiviestihälytykset. Toinen mukava etu on se, että ohjelmaan rekisteröitymällä saat myös verkkolaskujen maksun ja sekkitiliominaisuudet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *