Parhaat luottokortit bensiinin säästämiseen

By | 23 maaliskuun, 2024

Ei ole mikään salaisuus, että bensiinin hinnat ovat olleet viime kuukausina naurettavan korkeat, niin korkeat, että monet autonomistajat vaihtavat maasturinsa polttoainetehokkaisiin pieniin autoihin tai hybrideihin. Jotkut auton omistajat ovat jopa omaksuneet uuden elämäntavan ja alkaneet käyttää yksinomaan julkisia liikennevälineitä. Tiesitkö kuitenkin, että on olemassa luottokortteja, joiden avulla voit itse asiassa säästää bensiinin hinnassa? Tässä on joitakin parhaita luottokortteja, joilla voit säästää rahaa bensiinissä:

1. Tutustu Open Road -korttiin

Discover Open Road Card tarjoaa automaattista 2 %:n käteispalautusta 250 dollariin asti laskutusjaksoa kohden, kun käytät korttia millä tahansa huoltoasemalla. Monet ihmiset suosivat tämän kaltaista yleistä luottokorttia pelkkien huoltoasemakorttien sijaan, koska se on kätevämpi. Lisäksi Open Road Card tarjoaa rajoittamattoman 1 %:n käteispalautuksen kaikista ostoksista, missä tahansa, eikä vuosimaksusta tarvitse huolehtia.

2. American Express Premier Rewards Gold -kortti.

Tämä luottokortti tarjoaa bensiinisäästöjä ja Membership Rewards -pisteitä. Saat tuplapisteitä bensa- ja ruokaostoksista, kolminkertaisia pisteitä lentolippujen ostoista ja tavallisia pisteitä kaikesta muusta. Lisäksi kortilla ei ole vuosimaksua ensimmäisenä vuonna ja sen jälkeen 175 dollarin vuosimaksu.

3. Capital One No Hustle Cash Rewards -kortti

Kuten Discoverin Open Road -kortti edellä, Capital Onen luottokortti tarjoaa 2 % käteispalautusta bensiinistä. Tärkein ero näiden kahden kortin välillä on se, että ansaitsemasi käteispalkkion määrää ei ole rajoitettu, eikä käteispalkkio vanhene koskaan! Voit lunastaa käteispalkkioesi milloin tahansa ja minkä tahansa määrän, joten tämä palkitsemisjärjestelmä on kätevä ja helppo käyttää. Tämän No Hushle -käteispalkkiokortin vuosimaksu on vain 39 dollaria.

4. Costcon ja American Expressin True Earnings -kortit

Tämä kortti saattaa olla yksi parhaista korteista bensasäästöjen ja ominaisuuksien suhteen. Se on markkinoiden ainoa luottokortti tällä hetkellä, joka tarjoaa tasaista 3 prosentin käteispalautusta kaikista kaasuostoksista aina 3 000 dollariin asti vuodessa. Jos olet Costcon jäsen, saat tämän kortin ilman vuosimaksua. Saat myös 3 % käteispalautusta kaikista ravintolaostoksista, 2 % matkaostoksista ja 1 % kaikista muista ostoksista – ja tähän sisältyvät Costco-ostokset!

5. Pen Fed Visa Visa Platinum Gas/Cash Rewards -kortti.

Kun tämän luottokortin nimessä on ”kaasu”, tiedät, että sen on oltava loistava. Pen Fed Visa -kortti tarjoaa uskomattomat 5 % käteispalautusta kaikista bensiiniostoista ilman kulutustasoa tai porrasta. Lisäksi saat 2 % käteispalautusta supermarketeista ja 1 % käteispalautusta kaikesta muusta. Ainoa haittapuoli tässä kortissa on se, että sinun on oltava Pentagon Federal Credit Unionin jäsen ollaksesi kortinhaltija.

Siinä siis 5 parasta luottokorttia tankkausominaisuuksien, säästöjen ja etujen suhteen. Minkä kortin sinä haet, jotta tankkaaminen olisi hieman vähemmän tuskallista?

Katrina Robinson on freelance-kirjoittaja ja -toimittaja, joka käsittelee erilaisia rahoitusaiheita, kuten parhaita 0 %:n APR-korolla toimivia luottokortteja, saldonsiirtokortteja ja luottokorttipalkkiotarjouksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *