Pankkitili ilman luottotietotarkastusta – vaivatonta pankkitoimintaa

By | 21 huhtikuun, 2024

Pankkitilit, joilla ei ole luottotietoja, luottotietotarkistuspankkitilit ja huonojen luottojen pankkitilit ovat eri nimiä samantyyppiselle pankkitilille. Nämä pankkitilit ovat levinneet kulovalkean tavoin sellaisten ihmisten keskuudessa, joilla on huono luottotietohistoria tai jopa konkurssi. Huonon luottokelpoisuuden omaavalla pankkitilillä on kaikki tavallisen pankkitilin ominaisuudet. Katsotaanpa tarkemmin.

Luottokelvoton pankkitili – täydelliset tiedot

Kuka tahansa, jolla on huono luottotietohistoria, voi avata pankkitilin ilman luottotietotarkastusta. Jopa konkurssiin menneet voivat hakea näitä tilejä. Näitä tilejä voivat ylläpitää tietyt pankit tai jotkin rahoituslaitokset. Pankit tarjoavat yleensä perustilejä hakijoille, joilla on huonot luottotiedot. Tällä tilillä voit käyttää vain perusominaisuuksia, kuten rahan nostamista ja tallettamista pankkikonttoreissa. Muita palveluja ei tarjota. Rahoituslaitokset, jotka tarjoavat pankkitilejä ilman luottotietojen tarkistamista, tarjoavat kaikki tavallisen pankkitilin ominaisuudet. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat

Ilman luottotietotiliä olevan pankkitilin omistajalle myönnetään Mastercard®, jolla hän voi tehdä rahansiirtoja verkossa. Omistaja voi myös käyttää korttia rahan nostamiseen kaupoissa. Korttia voi käyttää samalla tavalla useimmissa pankkiautomaateissa.

Maksuja voi suorittaa kaikissa RBS:n konttoreissa.

Pankkitilin haltijat saavat luokittelukoodin ja siihen liittyvän tilinumeron.

Omistaja voi vapaasti käyttää suoraveloituksia ja toistuvia maksuja tämän tilin kautta.

Tiliä voidaan hallinnoida kokonaan verkossa.

Pankkitilin haltijoille, joilla on huono luottokelpoisuus, lähetetään päivittäin tekstiviestejä tilinsä saldosta maksutta.

Sinulle nimetty henkilökohtainen rahanhallitsija auttaa sinua hoitamaan rahojasi oikein.

Hae verkossa luottotiedotonta pankkitiliä

Voit nyt hakea pankkitiliä ilman luottotietoja verkossa. Sinun tarvitsee vain täyttää verkkolomake ja toimittaa muutama asiaankuuluva asiakirja. Tili avataan muutamassa päivässä hakemuksen jättämisestä, eikä hakijan luottotietoja tarkisteta lainkaan. Etsi lisätietoja internetistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *