Opi offshore-verkkopankkitoiminnan merkitys

By | 15 toukokuun, 2024Offshore-rahoituspalveluille on yleensä ominaista korkea luotettavuus ja luottamuksellisuus, suhteellisen vähäinen rahoitusmarkkinoiden valvonta ja matala verotus. Ne ovat myös usein pieniä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat yksityisasiakkaille erittäin joustavia palveluja, yksilöllisiä ratkaisuja ongelmiin, nopeaa toteutusta ja lainoja edullisin ehdoin. Kun kaikki nämä ominaisuudet yhdistetään, on selvää, että kyseessä ovat yksityispankkipalvelut, eivät suurelle yleisölle tarkoitetut palvelut.

Yksityispankkien perusohjeena on, että ne eivät halua omistaa kaikkia asiakkaitaan, vaan pääasiassa vain yksityisiä rikkaita tai aktiivisia ansaitsijoita. Koska näillä yksityisillä pankeilla ei ole konttoreita, niiden palveluja suurelle yleisölle ei yleensä ole institutionalisoitu. Vaikka onkin totta, että yksityiset pankit voivat tarjota kaikkia pankkipalveluja, niillä ei ole velvollisuutta tarjota niitä. Offshore-pankkipalveluja tarjoavat pankit ovat usein järjestäytyneet yksityisiksi pankeiksi, mikä tarkoittaa sitä, että näiden pankkien potentiaalisten asiakkaiden on täytettävä tietyt ehdot, jotta ne voivat osallistua offshore-pankkipalveluiden suorittamiseen ja toimintaan.

Fargo Bankin offshore-pankkipalvelut kilpailevat maailmanlaajuisista asiakkaista, joilla on erityisesti räätälöityjä vaatimuksia. Maailmassa on vain harvoja maita, jotka tarjoavat yhtä kattavat verovaatimukset kuin eräät Euroopan maat, joiden veroasteita verrataan usein offshore-pankkitoiminnan ehtoihin. Siksi offshore-pankkitoiminnan tärkeimmät perusteet olisi löydettävä ehdottomasta luottamuksellisuudesta, pankkitapahtumien luottamuksellisuuden täydellisestä kunnioittamisesta, nopeasta liikkumisesta, lyhyistä etäisyyksistä, erityisolosuhteista ja ongelmanratkaisusta yksi yhteen.

Useimpien offshore-pankkien tavoin Fargo Bankilla on tilejä, jotka luottavat riskinhallintajärjestelmiin, joilla suojataan uskottuja varoja: Fargo Bank on tekemisissä eri pankkien kanssa ja pitää omissa nimissään tilejä, joille talletukset tehdään nimettöminä.

Tämä hajauttaminen lisää varojen turvallisuutta monin tavoin ja varmistaa, että yhden pankin konkurssi ei johda täydelliseen tappioon. Fargo Bank ei harjoita riskialtista kaupankäyntiä (!). Autamme asiakkaitamme valitsemaan sijoitusmahdollisuutensa.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikenlaiset sijoitukset, joihin liittyy suuri riskipotentiaali, voivat johtaa siihen, että asiakas kieltäytyy yhteistyöstä Fargo Bank Limitedin kanssa. Tarkoituksena on saavuttaa suotuisia tuottoja Fargo Bank Limitedin ohjauksessa.

Kukin markkinaosapuoli voi vapaasti päättää, ja sillä on oikeus saada offshore-tilinumero, järjestää pankkisiirtoja ja maksimoida varoja offshore-tapahtumissa milloin tahansa.

Jos jokin näistä väitteistä koskee sinua, sinun tulisi pyrkiä avaamaan offshore-pankkitili Fargo Bank Ltd:ssä:

– Ajattelin viettää eläkkeeni ulkomailla.

– Etsin turvallista paikkaa rahojeni säilyttämiseen.

– Muutan usein maiden välillä.

– Asun kotimaani ulkopuolella.

– Haluat yksityispankkitoimintaa ja verojen optimointia.

– Tarvitset pankkitilejä, joilla on erilaiset maksut ja kansainväliset tilisiirrot.

– Haluan säilyttää rahani tuleville sukupolville.

– Etsit tilinhallintapalvelua, joka on turvassa takavarikoinnilta ja takavarikolta.

Ajattele kansainvälisesti ja globalisoi varasi. Fargo Bank tarjoaa kaikki nämä palvelut auttaakseen osakkeenomistajiaan nauttimaan offshore-pankkitoiminnasta.

Monet sidosryhmät epäröivät käyttää offshore-pankkitoimintaa, koska he pelkäävät suuria tappioita ja ajattelevat, että ne ovat laillisesti turvassa vain omassa maassaan. Offshore-pankkitoiminnalla on kuitenkin selviä etuja:

Pankkisalaisuuden peruskäsitteeseen ei voi kajota, koska pankit eivät ole velvollisia antamaan tilitietoja. Turvallisuuden vuoksi asiakkaat voivat hoitaa tilejään ja tilauksiaan verkossa ilman matkustamista. Pankin asiakkaat määrittelevät luottamuksellisuuden tason. Korot ja tulot lasketaan ilman verojen ennakonpidätystä. Pankin asiakkaat ovat vastuussa sijoitustensa asianmukaisesta käyttäytymisestä.

Offshore-pankkiasiakkaat toimivat kuten onshore-asiakkaat, lukuun ottamatta poliittisesta ja taloudellisesta epävakaudesta johtuvia turvallisuusriskejä, mutta pelkoa ja riskejä on vähemmän.

Monet offshore-pankit hyödyntävät kassanhallintasykliä rahoittaakseen ulkomaisia sijoituksia, joten vain pieni osa varoista pidetään ulkomailla. Offshore-pankit pystyvät käyttämään verkostojaan välittääkseen asiakkaita kumppaneille, jotka voivat tuottaa perinteisiä termiinejä korkeampaa tuottoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *