Miten voit säästää enemmän suosikki alennusmyymälöissäsi?

By | 24 maaliskuun, 2024

Haluat säästää rahaa, mikä on luultavasti yksi syy siihen, että teet ostoksia paikallisessa alennusmyymälässä – saat kaiken tarvitsemasi edullisesti. Mutta teetkö kaiken voitavasi säästääksesi rahaa myös näissä alennusmyymälöissä? Tässä on muutamia tapoja säästää enemmän Targetissa, Wal-Martissa ja K-Martissa.

– Hanki RED-kortti

REDCard on Targetin luottokorttiohjelma, jonka avulla asiakkaat saavat 5 % lisäalennuksen jo ennestään alhaisista hinnoista verkossa tai myymälässä. Korttia on saatavana kolmessa eri muodossa: Target Visa -luottokortti, Target-luottokortti ja Target Debit -kortti. Ansaitsemillesi 5 %:lle ei ole rajoituksia tai ylärajoja eikä vuosimaksua, mutta kortista peritään 35 dollarin sakkomaksu ja 25 dollarin palautusmaksu. Voit hakea REDCard-korttia Targetin verkkosivustolta tai hakea hakemuksen paikallisesta Target-myymälästä.

– Rekisteröidy Targetin mobiilikuponkiohjelmaan

Targetin mobiilikuponkiohjelman avulla voit saada kuponkeja suoraan puhelimeesi kerran kuukaudessa. Näin se toimii: Näytä kuponki puhelimessasi kassalla, ja kassatyöntekijä skannaa viivakoodin saadaksesi alennuksen. Voit rekisteröityä mobiilikuponkiohjelmaan Targetin verkkosivustolla tai lähettämällä tekstiviestin COUPONS numeroon TARGET (827438).

– Osta Walmartin merkkituotteita

Walmartin Sam’s Choice- ja Equal-tuotemerkit ovat laadultaan hyvin samankaltaisia kuin nimimerkkikilpailijansa, mutta murto-osalla hinnasta. Yllättävää kyllä, useimmissa tapauksissa sinä ja perheesi ette edes huomaa, että käytätte Walmartin tuotemerkkejä kalleimpien nimimerkkien sijaan.

– Mainosten tuominen kilpailevista myymälöistä Walmartiin

Walmart vastaa toisen myymälän hintaa tietystä tuotteesta. Monissa tapauksissa voit säästää paljon rahaa, kun teet tutkimusta paremman tarjouksen löytämiseksi ja esittelet tämän tarjouksen Walmartille.

– Tarkista K-Martin verkkosivusto ennen ostoksia

K-Mart päivittää säännöllisesti verkkosivustolleen tietoja erilaisista myynnistä, jotka ovat parhaillaan käynnissä verkossa ja myymälöissä. Tarkista verkkosivujen ”Weekly Ads and Discounts” -välilehdeltä, mitkä myynnit ovat käynnissä kyseisellä viikolla, ja hyödynnä ne!

– Hanki K-Mart-kuponkeja sähköpostitse

K-Martin kuponkiohjelmaan liittyminen on yksinkertaista. Käy vain heidän verkkosivuillaan ja selaa etusivun alareunaan. Klikkaa ”K-Mart Deals” ja sitten ”Sign up for email rewards”. Seuraa ohjeita ja odota, että kuponkejasi toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla voit säästää enemmän suosikkialennusliikkeissäsi. Onko sinulla muita vinkkejä niille, jotka haluavat säästää enemmän Targetissa, Walmartissa tai K-Martissa?

Katrina Robinson on freelance-kirjoittaja ja -toimittaja, joka käsittelee erilaisia taloudellisia aiheita, kuten parhaita 0 %:n APR-luottokortteja, saldonsiirtokortteja ja luottokorttipalkkiotarjouksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *