Miten valita saldonsiirtoluottokorttitarjous

By | 8 toukokuun, 2024

Monet ihmiset ovat velkaantuneet tietyillä luottokorteilla ja kamppailevat niiden uusimisesta, ja nyt on mahdollista hakea luottokortteja, jotka voivat auttaa ratkaisemaan tämän ongelman. Jos voit hakea tiettyjä eri yhtiöiden tarjoamia kortteja, voit uusia nykyiset tai aiemmat velkasi ja säästää paljon rahaa. Eri yhtiöiden erilaiset luottokorttitarjoukset tarjoavat houkuttelevia korkoja sekä saldonsiirtoja ja monia muita hämmästyttäviä rahansäästömahdollisuuksia.

Jotta voit valita, mikä näistä saldonsiirtoluottokorttitarjouksista sopii parhaiten tilanteeseesi, on erittäin tärkeää tehdä korttivertailu, jotta näet, mitkä kortit eivät ole luottokortteja, millä on korkeimmat vuosikorko ja millä on alhaisimmat vuosimaksut.

Tämä kaikki on hyvin tärkeää ja tarpeellista tietoa, ja creditcardapplications.com-sivustolla on kaikki tarvitsemasi tiedot. Käyttämällä saldonsiirtoluottokorttia monet ihmiset voivat säästää loputtomasti rahaa, ja jos pidät mielessäsi kaikki muut näiden korttien tärkeät ominaisuudet, voit säästää paljon rahaa, ja kaikki tämä on saatavissa creditcardapplications.com-sivuston kautta. Luottokorttietuja on monenlaisia, ja jokainen luottokorttietu voi olla hyödyllinen tai hyödyllinen yksilön tilanteesta riippuen. Nyt voit helposti nähdä, mitkä luottokorttiedut sopivat sinulle parhaiten. Mukana ovat myös saldosiirrot ja muut mahtavat luottokorttiedut.

Alla on esimerkkejä kahdenlaisista tarjouksista, joissa kummassakin on erilainen saldosiirtoluottokortti. Kun tarkastelet erilaisia tarjouksia ja saldonsiirtoluottokortteja, pidä henkilökohtainen tilanteesi mielessä.

Esimerkki:

Discover ® Open Load Card

– Hanki 150 dollarin Restaurant.com-lahjakortti ensimmäisen ostoksesi yhteydessä.

– 0 %:n intro APR ostoksille ja saldosiirroille 12 kuukauden ajan, sen jälkeen vaihteleva vakio-ostojen APR 10,99 % – 20,99 %*.

– Automaattisesti 2 % kaikilla huoltoasemilla ja kaikissa ravintoloissa ympäri vuoden*.

– Lisäksi, kun teet ostoksia Discover.comin kautta, voit ansaita jopa 20 % käteispalautusbonuksia suosituissa verkkokauppiaissa.

– Discover on sijoittunut asiakasuskollisuuden ykköseksi jo 15 vuotta peräkkäin! (2011 Brand Key Customer Loyalty Engagement Index Report).

– Tavoita yhdysvaltalainen asiakaspäällikkö 60 sekunnissa, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

– Suuret palkitsemisedut ilman vuosimaksua, palkintojen lunastusmaksuja ja lisäkorttimaksuja.

– Klikkaa Apply nähdäksesi hinnat, maksut, palkkiot, rajoitukset ja muut tärkeät tiedot.

Alla on lueteltu muita esimerkkejä, ja muista aina verrata muihin luottokorttivaihtoehtoihin.

Capital One Platinum Prestige -luottokortti

– 0% intro APR maaliskuuhun 2013 asti saldosiirroille

– 0% intro APR maaliskuuhun 2013 asti ostoille

– Ei vuosimaksua

– 0 petosvastuu, jos kortti katoaa tai varastetaan.

– 24h-matkatukitiimi tarjoaa korvaavia kortteja ja käteisennostoja.

– 24 tunnin tiepalvelu

– Valitse kuva korttiisi – Valitse tässä näkyvästä kuvasta, jostakin sadoista kokoelmassasi olevista kuvista tai lisää oma kuvasi.

Kun niin monet ihmiset etsivät vastauksia luottovelkoihinsa ja tarvitsevat parempia korttitarjouksia, luottokorttihakemuksessa on kaikki mitä he tarvitsevat. Saldonsiirtoluottokortteja tarjoavat useat yritykset, ja kukin tarjoaa erilaisia ominaisuuksia. On erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla luottokorttien eduista, saldonsiirtoluottokorteista ja vertailla aina luottokortteja, ja Luottokorttisovellus tekee parhaansa tehdäkseen tämän puolestasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *