Miten valita paras cash back luottokortti sinulle?

By | 14 toukokuun, 2024

Käteispalautusluottokortit voivat auttaa sinua saamaan enemmän vuoden lopussa, joten sinun kannattaa kysyä itseltäsi muutama kysymys ennen kuin valitset parhaan käteispalautusluottokortin.

1. Mitkä ovat cashbackin kriteerit?

Saatat ajatella, että saat käteispalautusta tai hyödyt luottokortin vakaudesta, mutta näin ei yleensä ole. Saldosiirrot ja käteisennostot eivät useinkaan edistä tuottoa. Jos käytät käteispalautusluottokorttia näihin tarkoituksiin, haluat varmistaa, että saat siitä palkkiota.

2. Kuinka paljon voit saada takaisin?

Jos haluat cash back -luottokortin, haluat tietenkin valita kortin, jolla on korkeimmat palkkiot – ja ne vaihtelevat suuresti. Tutustu useisiin cash back -luottokorttiyhtiöihin, jotta näet, löytyykö kortti, joka tarjoaa erityisen korkeita palkkioita.

3. Voinko parantaa käteispalautustani?

Sen lisäksi, että jotkut cash back -luottokorttiyhtiöt kasvattavat kokonaissaldoasi ja edistävät cash back -maksujasi, ne kannustavat sinua olemaan uskollinen asiakas tietyille jälleenmyyjille, jotta voit ansaita enemmän cash back -maksuja. Nämä cash back -luottokorttiyhtiöt ovat terveempiä.

4. Miten voin käyttää käteispalautukseni?

Jos sinulla on cash back -luottokortti, haluat hyödyntää sitä mahdollisimman usein. Ennen oli odotettava 12 kuukauden jakson loppuun asti, jotta voit hyödyntää edut, mutta tämä on muuttunut – jotkut yhtiöt antavat nyt kuluttajille mahdollisuuden säästää rahaa saldon maksuna tai lahjoittaa sitä hyväntekeväisyyteen tietyn määrän kertoja.

5. Tiedätkö kustannukset?

Kuten kaikilla luottokorteilla, myös käteispalautusluottokorteilla voi olla korkeat liittymismaksut, joten varmista, etteivät ne haittaa palkkioiden saamista. Kokeile käteispalautusluottokorttia, joka ei sijoita käytettävissä olevaa käteistä uudelleen.

Käteispalautusluottokortilla voit käyttää ansaitsemasi rahat siihen, että voit käyttää hieman enemmän rahaa asioihin, joita todella tarvitset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *