Miten päästä pois luottokorttivelasta

By | 28 maaliskuun, 2024

On tosiasia, että yhä useampi amerikkalainen hukkuu luottokorttivelkoihin. Konkurssi on yksi vaihtoehto, mutta lait ovat muuttuneet, eikä se ole aina paras vaihtoehto. Jotkut ihmiset joutuvat luottokorttivelkoihin, koska he ovat taloudellisissa vaikeuksissa työpaikan menettämisen tai odottamattomien sairauskulujen vuoksi. Luottokorttivelkojen huojentaminen on mahdollista riippumatta siitä, mikä aiheutti talouskriisisi, etkä ole ainoa tässä tilanteessa oleva henkilö. Välitöntä ratkaisua ei ole olemassa, ja luottokorttivelkojen huojentaminen vie aikaa, eikä sitä ole enää saatavilla, ennen kuin velka on lopullisesti maksettu.

Nykyään on monia yrityksiä, jotka tarjoavat luottokorttivelkojen helpotuspalveluja jatkuvilla mainoksilla radiossa, televisiossa tai sanomalehdissä. Vaikka mainontaa olisi kuinka paljon tahansa, on aina viisasta tietää tarkkaan, mihin olet ryhtymässä, ennen kuin on liian myöhäistä. Luottokorttivelkojen vakauttamisyritysten pitäisi kiinnostaa Federal Trade Commissionia, ja sen pitäisi varoittaa ihmisiä näiden organisaatioiden käytännöistä. Ihmiset, jotka yrittävät korjata luottokorttivelkojaan, päätyvät usein huonoihin luottoihin, ja yritykset, jotka lupaavat auttaa heitä, voivat sabotoida tämän.

Yksi ensimmäisistä asioista, joita nämä yritykset tekevät, on istua alas ja tarkastella kuukausittaisia menojasi, selvittää, mihin rahasi menevät, ja usein he ottavat yhteyttä yritysten luottokorttivelkojen helpotusneuvontaan, jos yrityksesi ei toteudu. Luottokorttiyhtiöiden ammattilaispalvelun neuvoja ei koskaan haittaa, jos tiedät tarkalleen, miten se vaikuttaa luottoluokitukseesi, luottokorttineuvontapalvelu voi auttaa sinua tietämään, mitä tehdä ja mitä olla tekemättä sekä mitkä toimet voivat vahingoittaa luottoasi. He voivat antaa sinulle lisää neuvoja, jotka voivat auttaa sinua pääsemään pois luottokorttiveloista, joten älä pelkää kysyä.

Älä unohda pankkiasi. Heistä voi olla paljon apua, jos sinulla on ylimääräistä pääomaa kodissasi, sillä he voivat auttaa sinua luottokorttivelkojen vähentämisessä, mutta vain jos sinulla on kokopäivätyö. Pääomalainoista voi olla apua, mutta vain jos uusien lainojen määrä on pienempi kuin poistettujen luottokorttivelkojen määrä ja olet vaarassa, jos et maksa kotisi velkaa. Älä unohda, että toinen edullisempi vaihtoehto on löytää osa-aikatyö, jota voit käyttää yksin luottokorttivelkojen lieventämiseen, ei ole harvinaista, että monilla ihmisillä on useampi kuin yksi työpaikka, jotta he voivat paitsi elättää luottokorttivelkansa myös ruokkia perheensä, jos sitä käytetään vain välittömässä tilanteessa, se ei ole tarpeen pysyvänä tilanteena, vaan vain, jos luottokorttivelkaongelma tarvitsee ratkaisua.

Lopuksi tärkein neuvo on tuhota luottokortti, koska jos haluat velkahuojennuksen luottokortti mielessä jotain, sinun ei pitäisi toistaa tilannetta löysimme tarvetta käsitellä uudelleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *