Miten käyttää kotitalousluottoa Kanadassa?

By | 10 toukokuun, 2024

Kotipääomaluottoa mainostettaessa sanotaan usein, että sitä voi ”käyttää melkein mihin tahansa”. Vaikka kotipääomaluottolimiitti Kanadassa on hyvä tapa, jolla asunnon omistajat voivat lainata rahaa ilman, että he joutuvat velkaantumaan, ei ole täysin totta, että voit käyttää sitä mihin tahansa. On monia eri asioita, joihin voit käyttää kotipääomaluottolimiittiä, mutta luettelo on loputon, ja lainanantajat ovat usein kiinnostuneita siitä, miten aiot käyttää kotipääomaluottolimiitillä lainaamasi rahat.

Lainan ottaminen uudelleensijoitustarkoituksiin on lähes aina lainanantajien mielestä hyvä syy hakea lainaa, joten kotipääomaluottolimiitin käyttäminen Kanadassa kotisi kunnostamiseen katsotaan hyväksi syyksi ottaa laina, koska teet uudelleensijoituksen lisäämällä arvoa takaisin kotiisi. Kanadalaisen oman pääoman ehtoisen luottolimiitin avulla voi myös ostaa toisen kiinteistön, olipa kyseessä sitten vuokra-asunto tai toinen koti, kuten loma-asunto. Vuokra-asunnon tapauksessa se voi olla hyvä sijoitus, koska lainanottaja ansaitsee joka kuukausi rahaa vuokrasta. Vastaavasti mökin tai loma-asunnon tapauksessa kiinteistöä pidetään aina hyvänä sijoituksena, koska sen arvo yleensä nousee. Nämä kaksi tapausta ovat hyviä esimerkkejä asuntolainan käyttämisestä uudelleensijoitustarkoituksiin Kanadassa.

Luotonantajat tarkastelevat usein myös erityisiä olosuhteitasi määrittääkseen, tarvitsetko asuntoluottoa. Hätätapaukset, kuten hätätapaukset tai lukukausimaksut, ovat kohtuullisia ja ymmärrettäviä syitä, joiden vuoksi tarvitset suuren summan rahaa kerralla. Jos lainanantaja kuitenkin toteaa, että asunnonomistaja käyttää oman pääoman ehtoista luottoa vain useiden lomamatkojen rahoittamiseen tai sellaisten asioiden, kuten useiden autojen, ostamiseen, joiden arvo laskee nopeasti, korko voi olla korkeampi, etkä ehkä voi lainata kotisi täyttä arvoa vastaan.

Yhtä tärkeää kuin sen ymmärtäminen, mihin aiot käyttää oman pääoman ehtoisen luottosi, on myös ymmärtää, että on hyvin vaikeaa saada kielteinen päätös oman pääoman ehtoisen luoton myöntämisestä Kanadassa niin kauan kuin sinulla on oman pääoman ehtoinen luottolimiitti. Luotonantajat voivat kuitenkin aina päättää, minkälaista korkoa he veloittavat asunnonomistajilta luottolimiitistä, ja jos he katsovat, että varoja ei käytetä asianmukaisesti, he voivat asettaa koron melko korkeaksi. Luotonantajat voivat myös päättää olla lainaamatta täyttä 80 prosenttia käytettävissä olevasta omasta pääomasta ja alentaa sen 50 tai 60 prosenttiin.

Omakotitalon luottolimiitti voi olla hyödyllinen, kun asunnonomistaja on taloudellisessa pulassa ja tarvitsee rahaa nopeasti, mutta kaikkien asunnonomistajien on tärkeää arvioida huolellisesti tarpeensa ja se, mihin he käyttävät luottolimiittiä, jotta he voivat varmistaa, että he todella saavat tarvitsemansa summan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *