Matalakorkoiset luottokortit

By | 26 huhtikuun, 2024

Kaikki haluavat säästää rahaa luottokorttien avulla, joten monet kuluttajat etsivät matalakorkoisia luottokortteja. Jos sinulla ei ole aavistustakaan näistä matalakorkoisista luottokorteista, tässä on luettelo parhaista luottokorteista, jotka tarjoavat käyttäjilleen alhaisimmat korot. Ensimmäisenä listalla on Capital One No Hassle Mileage Rewards -kortti, jolla ansaitset yhden mailin per dollari ostoksista enintään 1 000 dollariin asti kuukaudessa ja kaksi mailia per dollari yli 1 000 dollarin. Voit ansaita kilometrejä rajoituksetta, eivätkä kilometrit vanhene koskaan. Kortilla on 0 %:n vuosimaksu ostoista vuoden ajan eikä vuosimaksua ole. Professional Ultra -kortilla on samat edut, ja siihen on lisätty ”ei pimennyspäiviä” ja ”ei istumapaikkarajoituksia”. Cash Rewards -kortti puolestaan tarjoaa 2 %:n käteispalautuksen huoltoasemilla ja suurimmissa päivittäistavarakaupoissa tehdyistä ostoksista ja 1 %:n käteispalautuksen kaikista muista ostoista. Voit ansaita käteistä rajoituksetta, eikä käteinen vanhene koskaan. Kortilla on myös 0 %:n vuosimaksu ostoista vuoden ajan eikä vuosimaksua ole.

Discover More -kortti puolestaan tarjoaa 5 %:n käteispalautusbonuksen kategorioissa, kuten matkat, rautakaupat, tavaratalot, bensa, ravintolat, lemmikkieläinkaupat ja muut, ja jopa 1 %:n rajoittamattoman käteispalautusbonuksen kaikista muista ostoksista sekä 5-20 %:n käteispalautusbonuksen erityisellä verkko-ostosivustolla. On myös Miles-kortti, jolla voit ansaita kaksinkertaiset mailit matka- ja ravintolaostoksista sekä erityisestä verkko-ostossivustosta. Kaikista muista ostoksista ansaitset yhden mailin dollaria kohden, ja sinulla on joustavat lunastusvaihtoehdot matkoihin, lahjakortteihin tai käteiseen.

Toinen kortti, joka tarjoaa alhaisen koron, on Citi Platinum Select Mastercard. Kuten Capital One -kortilla, sillä on 0 prosentin todellinen vuosikorko saldosiirroille ja ostoille, mutta vain kuuden kuukauden ajan, eikä vuosimaksua ole. Sinulla on myös 0 dollarin vastuu luvattomista ostoista ja pääsy turvalliseen, ilmaiseen online-tilinhallintaan. Voit myös hyödyntää merkittäviä alennuksia lahjakorteista, matkoista, tavaroista ja muusta.

Ainutlaatuinen kortti nimeltä Citi Forward Card ei ole pelkästään matalakorkoinen kortti, vaan se myös palkitsee sinut hyvästä käytöksestä. Kortti tarjoaa jopa 2 %:n koron kaikkiin ostoksiin, jos et ylitä luottorajaa ja maksat ajallaan kolmen peräkkäisen laskutuskauden ajan. Saat 6 000 bonuspistettä, kun kulutat 50 dollaria ostoksiin 3 kuukauden kuluessa tilin avaamisesta, 5 000 bonuspistettä, kun tilaat paperittomat tiliotteet 3 kuukauden kuluessa tilin avaamisesta, ja 5 bonuspistettä jokaista 1 dollaria kohden, jonka kulutat ruokailuun, kirjoihin, elokuviin ja musiikkiin. Saat 1 palkintopisteen jokaista muihin ostoksiin käytettyä 1 dollaria kohden, ja saat 0 %:n vuotuisen koron 6 kuukauden ajan ostoihin ja saldonsiirtoihin.

Tutustu kunkin kortin ominaisuuksiin ja löydä tarpeisiisi sopiva kortti, jotta voit hyötyä eduista ja säästää enemmän rahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *