Maksuton luottoneuvonta verkossa – kuka hyötyy eniten?

By | 27 huhtikuun, 2024

Kuka tarvitsee eniten luottoneuvontaa verkossa?

Harva amerikkalainen on velaton; olipa kyse asuntolainasta, luottokorteista, autolainoista tai opintolainoista, useimmilla amerikkalaisilla on jonkinlaista velkaa. Kun luottoneuvonnasta puhutaan paljon, monet ihmiset miettivät, sopiiko heille verkkoluottoneuvonta. Jos olet yksi näistä ihmisistä, on muutamia asioita, joita kannattaa harkita.

Et tarvitse verkkoluottoneuvontaa, jos olet

Yleensä jos pystyt maksamaan laskusi ajallaan, et tarvitse luottoneuvontaa. Poikkeuksia voi olla, mutta luottoneuvonta on yleensä tarkoitettu ihmisille, jotka eivät pysty maksamaan laskujaan. Jos pystyt maksamaan laskusi, mutta olet tyytymätön korkoon, voit joskus neuvotella korosta itse. Jos se ei onnistu, voit yrittää siirtää velkasi toiseen luottokorttiin tai lainaan, jonka korko on alhaisempi. Jos nämä vaihtoehdot eivät ole mahdollisia, voit harkita neuvotteluja luottoneuvontapalvelun kanssa.

Olet hyvä ehdokas luottoneuvontaan, jos olet

Toisaalta, jos sinulla on vaikeuksia maksaa velkasi vähimmäismaksuja, ilmainen online-luototusneuvonta voi olla juuri sinulle sopivaa. Nämä yritykset auttavat sinua yhdistämään velkasi, jolloin sinun tarvitsee maksaa vain yksi maksu kuukaudessa. Luottoneuvontayritys jakaa sitten velkojillesi lähettämäsi rahat. Maksuttoman luottoneuvontayrityksen käyttäminen verkossa voi antaa sinulle lisävoimaa, kun yrität alentaa korkojasi.

Muista, että luottoneuvontayritykset eivät voi hoitaa kaikkia velkojasi puolestasi niiden määrästä riippumatta. On tilanteita, joissa konkurssi voi olla parempi ratkaisu kuin velkojen yhdistäminen. Ole myös varovainen sellaisten yhdistämisohjelmien suhteen, joiden takaisinmaksuaikataulut ovat yli viisi vuotta. Jos konsolidoidun velan takaisinmaksuaikataulun täyttäminen kestää yli viisi vuotta, on usein parempi hakeutua konkurssiin.

Ota yhteyttä maksuttomaan online-luototusneuvontapalveluumme jo tänään!

Jos uskot, että maksuton online-kuluttajaluottoneuvonta sopii sinulle, voit löytää hyvämaineisen luottoneuvontapalvelun National Credit Counselling Foundationin kautta. Älä viivyttele. Jokainen päivä voi olla se päivä, jolloin aloitat velkojen maksamisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *