Luottopalveluyhdistykset ja niiden tehtävät

By | 31 maaliskuun, 2024

Luottopalveluyhdistys on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa kansallinen yhdistys, joka tarjoaa tukea maksamattomien luottotilien, perintätoimistojen, jäljitystoimistojen ja niihin liittyvien ammatillisten palvelujen alalla toimiville yrityksille. CSA-ala kasvaa ja kehittyy yhä monimutkaisemmaksi ja erikoistuneemmaksi markkinapaikaksi, ja pyrimme pitämään teidät ajan tasalla alaan vaikuttavista uusimmista asioista ja tarjoamaan neuvoja ja opastusta matkan varrella.

Tarjotut palvelut

– Henkilökohtaiset luottopalvelut

– Luottotarkastukset

– Tilatiedustelut

– Yrityksen haku

– Luottohallinnon asiantuntemus

– Luottovakuutustuki

– Velan osto

Yhdistyksen tarkoitus: – Yhdistyksen tarkoitus.

1. Yhdistyä keskinäistä hyötyä ja yhteistä hyvää varten.

2. erittäin parannetut menetelmät ja tehokkuus

3. lisää eheyttä, rakennetta ja tyyliä liiketoimintaasi.

4. esittää yhtenäisen lähestymistavan viranomaisille ja virastoille, jotka valvovat yrityksen päivittäistä toimintaa.

Asiakkaiden ohjaaminen asiantuntijaneuvonnan avulla: – Näitä ovat.

Yrityksen asiantuntijat voivat opastaa sinua ongelmissa, ratkaista kysymyksesi ja tarjota tärkeitä luottoratkaisuja, kuten esim.

Mahdollistaa asiakkaille maksusuojavakuutuksen (PPI) oston yhteydessä maksettujen rahojen palauttamisen, jos heille on myyty PPI:tä väärin.

Asiakkaalle, joka on joutunut kärsimään virheellisestä jäljittämisestä: Tämä tilanne syntyy, kun velallinen vaihtaa sijaintiaan tai osoitettaan ilmoittamatta siitä velkojalle. Tällöin luotonantajan on etsittävä velallinen ja joskus otettava yhteyttä väärään osoitteeseen, koska velallisen luottotiedostossa on samankaltainen nimi tai linkki, mikä johtaa virheelliseen jäljitykseen.

Kun asiakas haluaa poistaa velallisen ja hänen nimensä välisen linkin, joka johtuu petollisesta toiminnasta tai jostain jäljelle jääneestä linkistä asiakkaan aiempaan osoitteeseen. Tässä tapauksessa hallitus suosittelee, että asiakkaat tarkistavat luottotietonsa säännöllisesti varmistaakseen, että kaikki tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla. Tämän lisäksi Asiakastaksi ottaa yhteyttä luottotietotoimistoon, joka toimittaa asiakkaan rekisterin todelliset tiedot, ja pyrkii poistamaan linkin rekisteriin laittaneeseen ulkopuoliseen organisaatioon.

Vastaa velallisten tiedusteluihin, jotka koskevat perintätoimistojen oikeudellisia menettelyjä, ja selittää tilanteen velalliselle ei-uhkaavalla tavalla ja vain, jos meillä on laillinen oikeus ryhtyä tällaisiin toimiin.

Siinä käsitellään myös epäilyjä, jotka liittyvät perintätoimiston suorittamaan tavaroiden takavarikointiin, selittämällä, että ulosottomiehen toimet ja velkojen perintä ovat täysin eri asioita ja että tuomioistuimelta on saatava asianmukainen tuomio, ennen kuin tavarat voidaan takavarikoida.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *