Luottokorttiprosessorit – tärkeimmät ratkaisevat tekijät parhaan palveluntarjoajan löytämiseksi

By | 20 huhtikuun, 2024

Kun alat etsiä luottokorttien käsittelypalvelua, kysyt itseltäsi todennäköisesti useita kysymyksiä: Auttaako tämä palvelu todella liiketoimintaani? Millaiset ovat hinnat, ovatko ne luotettavia, ovatko ne vastuullisia ja niin edelleen. Internet on hyvä paikka aloittaa luottokorttiprosessorin etsiminen. Miten päätät, mikä käsittelypalvelu on oikea ratkaisu yrityksesi tarpeisiin?

Tässä artikkelissa käsittelemme joitakin tekijöitä, jotka ovat ratkaisevia, kun valitset yrityksellesi oikean luottokortin käsittelypalvelun:

Luottokorttien käsittelymaksut

Luottokortin käsittelypalvelun palkkaamisen kustannukset ovat loogisesti ottaen erittäin tärkeä näkökohta. Haluat palvelun, johon sinulla on varaa ja joka on hintansa arvoinen. Eri luottokorttiprosessorit veloittavat erilaisia maksuja, mutta yleisimmät niistä ovat seuraavat.

– Aloitusmaksu: Monet luottokorttien käsittelyyn erikoistuneet yritykset eivät peri tätä maksua; toiset perivät sen ”kertamaksuna”, joka on noin 250 dollaria.

– Yhdyskäytävämaksut: Jos sinulla on verkkokauppa, tarvitset maksuväylän luottokorttimaksujen hyväksymiseksi. Maksuliittymät veloittavat kuukausimaksun, joka voi vaihdella 10 ja 50 dollarin välillä.

– Tilitysmaksut: Useimmat luottokorttien käsittelyyn erikoistuneet yritykset perivät 9-10 dollarin kuukausittaisen tilitysmaksun.

– Kuukausittainen vähimmäismaksu: Luottokorttioperaattorit perivät 20-30 dollarin vähimmäismaksun kuukaudessa varmistaakseen vähimmäistulot jokaiselta kauppiaalta.

– Transaktiomaksut: Kaikki luottokorttien käsittelyyn erikoistuneet yritykset perivät näitä maksuja. Jokaisesta käsitellystä maksutapahtumasta peritään 24-35 senttiä. Tämän maksun lisäksi palveluntarjoajat perivät myös alennuksen (diskonttokoron), joka on keskimäärin 2,14-2,40 prosenttia käsitellystä luottokorttisummasta.

– Osoitteen varmennusmaksut: Osoitteen varmennus on ylimääräinen turvatoimenpide, joka suojaa yritystäsi luottokorttipetoksilta. Monet luottokorttien käsittelypalvelujen tarjoajat veloittavat maksun jokaisesta varmennetusta osoitteesta. Tämä voi maksaa 5-10 senttiä osoitetta kohden.

Luottokorttien käsittelypalvelun toivottavat ominaisuudet.

Kun olet selvittänyt kustannukset, sinun on varmistettava, että palvelu pystyy täyttämään kaikki liiketoimintasi tarpeet. Sinun on sovitettava tarpeesi yhteen palvelun tarjoamien ratkaisujen kanssa.

Hyväksyttyjen luottokorttien tyypit

Ota huomioon asiakkaiden käyttämät yleiset korttityypit tai korttityypit, jotka haluat hyväksyä. Varmista sitten, että luottokorttien käsittelypalvelu hyväksyy nämä kortit. Yleisimmät korttityypit ovat Visa, MasterCard, Discover ja American Express.

Palvelun tyyppi

Luotto- tai maksukorttien käsittelypalvelun tulisi sisältää kaikki palvelut, joita tarvitset maksujen käsittelyyn fyysisessä myymälässäsi tai verkkokauppiaallasi. Tarjoukseen on sisällytettävä muun muassa seuraavat palvelut

– Kauppiastilit

– Virtuaalinen terminaali

– Sähköinen sekkipalvelu

– POS-luottokorttiautomaatit.

– Ostoskärryt

– Toistuva laskutus

– Lyhyet maksujen selvitysajat

Luottokorttien käsittelyyn liittyvät turvatoimet

Luottokorttitapahtumat ovat alttiita petoksille ja varkauksille. Luottokorttisi käsittelypalvelun tulisi tarjota seuraavat olennaiset turvaominaisuudet.

– Petostentorjunta

– CVV2-varmistus

– Reaaliaikainen käsittely

– Osoitteen todentaminen

– SSL ja salaus

Asiakastuen laatu

Miksi sinun pitäisi luottaa luottokortin käsittelypalveluun? Virheprosentin pitäisi olla hyvin alhainen ja asiakastukipalvelun pitäisi olla helposti saatavilla. Hätätilanteessa tai kriittisessä tilanteessa asiakkaidesi pitäisi pystyä ottamaan välittömästi yhteyttä asiakastukeen. Perusasiakastukeen kuuluu

– Asiakastuen numero, sähköposti, faksi ja aukioloajat (24×7 on paras).

– Määritelty vasteaika

– Maksuton puhelinnumero

– Suora online-chat tarvittaessa

Ennen palveluntarjoajan valintaa yritysten tulisi vertailla kustannuksia ja palveluja. Sopimuksen ei tulisi olla ainoastaan taloudellisesti järkevä yrityksen kannalta, vaan sen tulisi myös vastata kaikkia odotuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *