Luottokorjauspalvelut Arvostelut – Parhaat luottokorjauspalvelut

By | 22 huhtikuun, 2024

Luottokorjauspalveluiden kauppa on kehittynyt vilkkaaksi paikaksi. Luottokriisi on johtanut tiukempiin lainarajoihin, jolloin hyvät luottotiedot ovat entistäkin tärkeämpiä kuin muutama vuosi sitten. Ihmiset, jotka eivät enää saa lainaa, koska heidän luottopisteensä eivät ole niin korkeat kuin mitä nyt vaaditaan, kääntyvät luottokorjauspalvelujen puoleen. Tähän kelkkaan hyppäämällä houkuttelevia luotonkorjauspalveluja ilmestyy joka päivä, ja ne väittävät olevansa asiantuntijoita luotonkorjausraporttien laatimisessa.

Kun niin monia tuoreita ja kokemattomia luottokorjauspalvelujen tarjoajia putkahtaa esiin, joista monet ovat puhtaasti avaimet käteen -yrityksiä, jotka käyttävät kolmannen osapuolen ohjelmistoavaimia palveluidensa hallintaan, on hankalaa selvittää, keneen voit luottaa luottokorjausraporttisi kanssa. Jotta voit erottaa luottokorjauspalvelut amatööreistä, jotka pyrkivät tekemään nopeasti rahaa, tässä on kolme ehdotusta hyvän luottokorjausyrityksen löytämiseksi:

1) Etsi kokemusta – Luottokorjausyrityksen perustaminen on hyvin helppoa. Tarvitaan vain verkkosivusto ja muutama sata dollaria ohjelmistopaketin ostamiseen. Toiminnassa pysyminen ja erinomaisten tulosten tuottaminen asiakkaille on monimutkaisempaa. Houkuttelevalla luottokorjauspalvelulla on luonnollisesti tunnettu historia luottokorjauspalvelujen tarjoamisesta, mikä ei ainoastaan kerro jatkuvasta liiketoiminnasta, vaan on myös merkki siitä, että yritys toimii lain rajoissa, sillä useimmat hämäräperäiset yritykset eivät kestä kauan.

2) Tarkista, onko yrityksellä ”offline-toimintaa” – Vaikka internet on valtava väylä liiketoiminnalle, on paljon hyödyllisempää työskennellä luottokorjausraporttisi parissa offline-tilassa. Hyvämaineisilla luotonkorjauspalvelujen tarjoajilla on yleensä fyysinen toimipaikka, mikä voi olla hyvä indikaattori siitä, kuinka luotettavia ne ovat. Satelliittikuvapalvelut, kuten Bing Maps, ovat loistava väline yrityksen pääkonttorin tarkistamiseen. Tarkista yrityksen osoite ja piirrä kartasta, ovatko ne yksityisessä rakennuksessa, toimivatko ne toimistokompleksissa, vuokralla ostoskeskuksessa tai onko niillä muuten yksityinen asuinpostiosoite.

3) Tutustu hinnoitteluun ja maksuvaihtoehtoihin – Vuonna 1996 voimaan tulleessa luottokorjausorganisaatioita koskevassa laissa (Credit Repair Organisations Act, CROA) määritellään strategioita, joita luottokorjausyritysten on noudatettava. Yksi näistä on, että maksu on sallittava vasta sen jälkeen, kun palvelu on suoritettu. Tämä rajoitus luotiin suojaamaan asiakkaita valheellisilta yrityksiltä, jotka veloittavat valtavia kertamaksuja eivätkä koskaan saa työtä valmiiksi.

Luonnollisesti kannattaa välttää luottokorjauspalvelujen tarjoajia, jotka haluavat maksun etukäteen.

Sen lisäksi, että määrittelet, milloin ja kuinka paljon maksat luottokorjauspalveluista, ota huomioon maksuvaihtoehtosi. Useimmat kunnolliset online-luottokorjausyritykset antavat sinulle ainakin mahdollisuuden maksaa luottokortilla verkkosivuillaan tai puhelimitse. Myös muita maksutapoja saatetaan hyväksyä.

Varo yrityksiä, jotka haluavat sekkejä tai maksumääräyksiä, sillä niissä ei ole samanlaisia turvatoimia siltä varalta, että jokin menee pieleen ja sinun on saatava rahasi takaisin. Varo myös yrityksiä, jotka käyttävät kolmannen osapuolen maksujenkäsittelypalveluita, kuten PayPalia, sillä ne voivat olla huijauksia. Lopuksi, kuten minkä tahansa muun verkkotapahtuman yhteydessä, kun annat maksutietoja verkossa, varmista, että verkkosivu on suojattu. Ennen kuin syötät luottokorttisi tai sosiaaliturvatunnuksesi verkkosivulle, varmista, että sivun osoite alkaa kirjaimella ”https” ja että selaimesi (Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome jne.) näyttää turvalaitteen tai vastaavan kuvakkeen, joka osoittaa, että yhteys on salattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *