Johdatus MacBook Prohon

By | 23 tammikuun, 2024

Tänään tässä artikkelissa puhun erilaisista tunnetuista Apple MacBook Pro -kannettavien ongelmista. Valaisin myös niiden laatua ja luotettavuutta.

MacBook Pro on erittäin nopea kannettava tietokone, jonka esitteli Apple Company. Tätä kannettavaa tietokonetta pidetään parhaana useista syistä. Tämä kone on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen. Käyttöjärjestelmä on erittäin turvallinen ja täynnä innovaatioita. Tässä koneessa on monia lyömättömiä ominaisuuksia. Akun käyttöikä on pitkä. Laitteiston laatu on niin hyvä, että se kestää suurimman osan ajasta nesteroiskeista. Logiikkalevyn suunnittelu on upea. Työskentelemme tämän koneen kanssa säännöllisesti. Grafiikkakäsittely on korkealuokkaista. Näytön laatu ja resoluutio ovat parhaimmillaan. Muita ominaisuuksia ovat airplay, aikakoneen varmuuskopiointi, iTunes-varmuuskopiointi ja paljon muuta. Kone on fyysisesti vahva. Runkokotelo on kaunis. Suosittelemme Applen MacBook Prota henkilökohtaiseen ja kaupalliseen käyttöön.

Olemme olleet tekemisissä tämän koneen kanssa siitä lähtien, kun Apple vaihtoi prosessorinsa IBM:stä Inteliin. Apple esitteli useita koneita vuodesta 2006 lähtien. Heidän pro-perheeseensä kuuluivat 15 ja 17 tuuman unibody MacBook Pro -koneet, jotka he esittelivät vuosina 2006–2008. He esittelivät 15 ja 17 tuuman unibody MacBook Pro -kannettavia vuosina 2009–2011. Nämä koneet toimivat erinomaisesti vuosia. kunnes he osoittivat huonoja grafiikkaa. Monien vuosien käytön jälkeen näiden koneiden näytönohjain epäonnistui näissä koneissa käytetyn kolmannen osapuolen sirun vuoksi. Näitä oireita ovat musta näyttö, uudelleenkäynnistys, värillinen näyttö, harmaa näyttö, paniikkinäyttö, värilliset viivat ja jäätymisongelmat. Applella oli kaksi takaisinkutsua näistä koneista, viimeinen päättyi joulukuussa 2016. Kun takaisinkutsuaika oli ohi, kaikki olivat pettyneitä, kunnes saimme pysyvän ratkaisun. Voimme korjata ongelmat kaikissa yllä ja alla mainituissa malleissa.

Uusi perhe, jonka he esittelivät vuoden 2012 puolivälissä, sai nimekseen MacBook Pro retina. Näitä MacBookeja oli sekä 13 tuumaa että 15 tuumaa. Vuoden 2012 puolivälin ja 2013 alun 15 tuuman videossa ilmeni jälleen kolmannen osapuolen sirun aiheuttama video-ongelma. Tämä on tehokkain kone. Keksimme korjauksen myös tähän malliin. Voimme korjata sen, eikä ongelma koskaan palaa. Seuraava perhe, jolla on tunnettu ongelma, on vuoden 2012 puolivälin 13″ MacBook Pro. Kone näyttää kansion sisällä kansiomerkin, jossa on kysymysmerkki. Applen sertifioimat teknikot voivat korjata tämän. Joissakin MacBookeissa on toisenlainen ongelma, jossa kone käynnistyy mustalla näytöllä. Tämä on satunnainen ongelma 13 tuuman MacBook Pprossa. On tämä toinen tunnettu ongelma, jossa 13 tuuman MacBook Prossa vuodelta 2015 olisi ongelmia näppäimistön ja ohjauslevyn kanssa. Kaikki nämä ongelmat ovat korjattavissa. Kaiken kaikkiaan näitä ongelmia ei löydy jokaisesta koneesta, mutta koska Apple on myynyt monia malleja kuluttajille, mitä suurempi määrä on, sitä enemmän löydämme ongelmallisia koneita. Apple tarjoaa kaikenlaisia korjausvaihtoehtoja tuotteilleen. Heidän takuupalvelunsa on erinomaista. Korjaamme myös kaikki muut Applen tuotteet.

Tässä artikkelissa puhuin useista MacBook Pro -mallien malleista ja joihinkin tiettyihin malleihin liittyvistä ongelmista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *