J Hass Groupin auttaminen velkojen selvittämisessä

By | 25 huhtikuun, 2024

Oletko taloudellisessa tilanteessa, jossa laskut hukuttavat sinut? Kun kamppailet selviytyäksesi, jätät kuukausittaisia maksuja maksamatta ja kamppailet pysyäksesi mukana kuukausittaisissa vähimmäismaksuissa, tuntuuko sinusta siltä, että heität rahaa ikkunasta ulos, kun vajoat yhä syvemmälle ja syvemmälle velkoihin? Teknisesti ottaen niin onkin. Jos maksat luottokorttilaskustasi vain kuukausittaisen vähimmäismaksun, vaikka et enää käyttäisikään korttia mihinkään ostoksiin, on mahdollista, että jos katsot tarkkaan saldoa kuukausittain, se kasvaa. Useimmat luottokortit veloittavat huomattavan paljon korkoa, joten saldosi voi kasvaa, vaikka maksaisitkin vain vähimmäismaksun. Kun tähän lisätään viivästysmaksut, limiitin ylittämisestä perittävät maksut ja korkojen nousu, huomaat nopeasti, että luottokorttivelasta eroon pääseminen on toivotonta.

Taloudellisesti vaikeina aikoina, kun työpaikkoja on vähennetty, irtisanottu, palkkoja leikattu ja asuntolainojen korot ovat nousseet, monet ihmiset ovat joutuneet käyttämään korkeakorkoisia luottokortteja selviytyäkseen. Useimmat ihmiset käyttävät luottokortteja siinä toivossa, että jotain tapahtuu heidän taloudellisen tilanteensa parantamiseksi, mutta valitettavasti velka kasvaa hallitsemattomaksi. Kun et maksa takaisinmaksuaikaa, sinulta peritään viivästyskorkoja ja korko nousee. Jos velkasi kasvaa niin nopeasti, että ylität luottorajasi, luottokorttiyhtiö veloittaa sinulta joka kuukausi uuden maksun. Tämä on noidankehä, joka ei koskaan lopu ja joka pitää ihmiset velkavankeudessa sen sijaan, että se olisi väliaikainen apu vaikeina aikoina.

Siksi monet ihmiset, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa, kääntyvät J Hass Groupin kaltaisten velanhallintayritysten puoleen. J Hass Groupilla on erilaisia velanhallintastrategioita, mutta se keskittyy ensisijaisesti velkojen vakauttamiseen. Yritys kannustaa tiettyjä asiakkaita lopettamaan maksujen suorittamisen kokonaan ja sen sijaan säästämään rahaa joka kuukausi, mikä pakottaa velkojan aloittamaan perintäprosessin. Kun perintäprosessi on käynnistynyt, velkoja neuvottelee lähes aina ja hyväksyy useita alkuperäistä saldoa pienempiä maksuja tai kertamaksun. Tämän jälkeen velkoja maksaa saldon kokonaisuudessaan ja toimii ikään kuin velkaa ei olisi olemassa.

Tämä kuulostaa melko suoraviivaiselta, mutta on tärkeää pitää mielessä, että se ei tapahdu yhdessä yössä. Tyypillisesti J Hass Group sanoo voivansa auttaa asiakkaita 12-36 kuukaudessa, ja prosessin lopussa he ovat velattomia.

J Hass Group on auttanut tuhansia kaltaisiasi asiakkaita pääsemään veloista nopeasti eroon ja saamaan elämänsä ja taloudellisen turvallisuutensa takaisin. Et ole yksin tässä vaikeassa tilanteessa, ja J Hass Groupissa työskentelee yli 50 talousneuvojaa, joilla on yhteensä yli 100 vuoden kokemus alalta, ja he auttavat sinua pääsemään takaisin raiteilleen. Kun soitat J Hass Groupille, sinut yhdistetään neuvonantajaan, joka voi antaa erityisiä suosituksia ja opastaa sinua oikean velkojen vakauttamisprosessin läpi, jotta pääset takaisin täysin velattomaan elämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *