Henkilökohtaiset alennussekit

By | 12 toukokuun, 2024

Kun tarvitsit shekkivihkoa, menit pankkiin, tilasit 25 tai 50 kassashekkiä ja odotit päiväkausia tai viikkoja tilauksesi saapumista. Shekit olivat yksinkertaisia ja tylsiä, lukuun ottamatta tilaa, johon kirjoitit nimesi ja numerosi. Tämä oli tuohon aikaan normaalia, eikä ollut mitään muuta tapaa tehdä se.

Ajat ja teknologia ovat muuttuneet harppauksin, ja nyt voit tilata verkossa yksilöllisiä ja mielenkiintoisia sekkejä, joiden mallin valitset itse ja jotka sopivat persoonallisuuteesi.

Sinun ei myöskään enää tarvitse maksaa korkeita pankkimaksuja henkilökohtaisista sekeistä, sillä voit saada ne halvemmalla alennettuun hintaan, kun tilaat ne verkossa.

Alennukset ja turvallisuus

Älä luovu taloudellisesta turvallisuudestasi tilatessasi alennusshekkejä netistä. Etsi netistä eri yrityksiä. Tunnetut ja hyvämaineiset kirjapainot, jotka ovat erikoistuneet shekkeihin verkossa, takaavat, että ne suojaavat henkilötietojasi eivätkä luovuta niitä kenellekään muulle. Ne pyytävät yleensä vain tarvitsemansa perustiedot.

Sekkeissä on kehittyneitä turvaominaisuuksia, jotka eivät näy kopiotulostimissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että niitä käytetään petollisiin tarkoituksiin tai pankkitilisi tyhjentämiseen, ja tilisi on turvassa, vaikka sekki katoaisi. Tietenkin sinun on ilmoitettava katoamisesta välittömästi.

Pankit hyväksyvät nämä verkossa olevat henkilökohtaiset sekit, kunhan ne noudattavat tiettyjä kriteerejä ja vakiomuotoja. Pankki on vain välikäsi, ja pankista tilatut sekit edellyttävät myös ulkoistettua painatusta, minkä vuoksi pankista tilatut sekit ovat kalliimpia kuin netistä tilatut alennussekit.

Tyylin ja muotoilun valitseminen

– Angel Cheques

– Lehtisekit

– Perhonen sekki

– Wild American Cheques

– Kissan ja koiran sekit

– Border Collie -tarkastukset

– Kodin ja puutarhan sekit

– Monet muut

Kun tilaat näitä yksilöllisesti muotoiltuja henkilökohtaisia shekkejä, sinua hemmotellaan valinnanvaralla, ja voit viettää tuntikausia verkossa katsellen eri luetteloita nähdäksesi, mitä niillä on tarjota. Valittavanasi on yli 1000 mallia, joten se on hauskaa! Monet yritykset tarjoavat jopa ilmaisia lahjoja. Sinulle saatetaan tarjota talletuslomaketta tai lisäalennuksia suurista toistuvista tilauksista.

Tilaukset toimitetaan nopeasti, ja jos lisävarusteena on esimerkiksi shekkivihkon kansia tai henkilökohtaisia osoitetarroja, ne voidaan lähettää samaan aikaan shekin kanssa. Muista tehdä uusintatilauksia, jotta alennetut sekit eivät lopu kesken, jos rahat loppuvat kesken.

Valitsemalla design-shekkejä voit ilmaista itseäsi ja persoonallisuuttasi tai edustaa luovaa taidetta, klassikoita tai Amerikan historiaa, ja se antaa sinulle idean siitä, miltä haluat henkilökohtaisen sekkivalikoimasi näyttävän. Harkitse myös sopivien kirjekuorien tilaamista.

Henkilökohtaisten alennusshekkien vaihtoehdot ovat loputtomat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *