Henkilökohtaisen talouden muutosvoima

By | 28 huhtikuun, 2024

Muutos näyttää olevan tämän päivän amerikkalaisen kulttuurin kantava teema. Kun Valkoisessa talossa on uusi hallinto ja ”uutuuden” tunne on uudistunut, ihmiset haluavat ravistella asioita ja siirtyä uuteen ja parempaan elämäntapaan. Henkilökohtaisen talouden osalta on suuri ero siinä, mitä ihmiset etsivät sijoituksiltaan ja salkuiltaan. Useimmat amerikkalaiset ovat menettäneet vaivalla ansaitut rahansa silmänräpäyksessä, joten on luonnollista, että he ovat taipuvaisia tekemään niin. Muutama vuosi sitten kiinteistösijoittaminen ja hedge-rahastot olivat muotia, mutta kaikki tämä korvataan pian turvallisemmilla, puolustusvoittoisemmilla sijoituksilla. Meidän kaikkien pitäisi ottaa viimeaikainen finanssikriisi opiksi. Meidän kaikkien on tarkasteltava salkkujamme uudesta näkökulmasta ja rakennettava säästömme uudelleen turvallisemmalla ja kustannustehokkaammalla tavalla. Meidän on omaksuttava muutoksen voima salkunhoidossa, ja näin se onnistuu.

Vaihda sijoitusrahastot indeksirahastoihin

Nykyään monet sijoitusrahastot eivät jatkuvasti saavuta vertailuarvoaan, S&P500-indeksiä, mutta ihmiset sijoittavat silti rahaa näihin sijoituksiin. Olivatpa he sitten sokeutuneita valtavasta tuottopotentiaalista tai tuotteen tarjoamasta vakaudesta ja yksinkertaisuudesta, tosiasia on kuitenkin se, että nämä sijoitusrahastot ovat jo jonkin aikaa tuottaneet huonosti ja veloittavat edelleen korkeita vuosimaksuja ja lyhyen aikavälin veroja. Jos menetät rahaa näillä tuotteilla, eikö sinun mielestäsi ole aika vaihtaa? Kuka tahansa rahoitusalan ammattilainen tai neuvonantaja kertoo sinulle, että on olemassa monia passiivisesti hallinnoituja indeksirahastoja, joilla on alhaiset vuosimaksut ja joissa ei ole kohtuuttomia veroja, kuten Diamond Trust, Series 1 (DIA) ja S&P Depository (SPY). Nämä rahastot sopivat hyvin keskivertosijoittajalle, koska ne ovat yksinkertaisia, niissä on vähemmän riskejä kuin muissa sijoituksissa ja ne ovat kustannustehokkaita.

Siirtyminen valtion joukkovelkakirjalainoista kunnallisiin joukkovelkakirjalainoihin

Kunnalliset joukkovelkakirjalainat ovat kaupungin tai paikallishallinnon liikkeeseen laskemia joukkovelkakirjalainoja, jotka muistuttavat perinteisiä joukkovelkakirjalainoja, mutta jotka on vapautettu osavaltion tai liittovaltion tuloverosta. Valtiovarainministeriön joukkovelkakirjalainoilla on aina ollut parempi tuotto kuin kunnallisilla joukkovelkakirjalainoilla niiden perustamisesta lähtien, mutta nykyään kunnallisilla joukkovelkakirjalainoilla on korkeampi tuotto kuin liittovaltion valtiovarainministeriön joukkovelkakirjalainoilla, minkä voit selvittää kysymällä henkilökohtaiselta arvopaperinvälittäjältäsi tai rahoitusneuvojaltasi. Voit hyötyä taatusta verovapaasta tuotosta sijoittamalla esimerkiksi Vanguard Intermediate Tax-Free Fund -rahastoon tai T. Rowe Price Tax-Free Income Fund -rahastoon.

Vaihda perinteinen energia uusiutuvaan energiaan

Hiljattain hyväksytystä elvytyspaketista myönnettiin miljardeja dollareita Barack Obaman ohjelman tukemiseen, jonka tavoitteena on tehdä Amerikasta energiariippumaton, mikä tarkoittaa, että tapamme kerätä ja käyttää energiaa muuttuvat tulevaisuudessa monin tavoin. Tähän sisältyy öljynporauksen vähentäminen, tuulipuistojen lisääminen ja puhtaampien vaihtoehtojen löytäminen hiilelle. Yksi nousevista suuntauksista on aurinkoenergian käyttö. Monet yritykset alkavat nyt muuttaa toimintaansa aurinkoenergian hyödyntämiseksi. Esimerkiksi Sempra Energy (SRE) käyttää piikilvistä valmistettujen kilpailijoidensa sijaan ohutkalvopaneeleita, jotka ovat pitkällä aikavälillä paljon halvempia ja kustannustehokkaampia. Monet osavaltiot tarjoavat myös kannustimia asuin- ja liikekiinteistöjen omistajille, jotka asentavat aurinkopaneeleita kehittyneille alueille. GP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *