Chase Luottokortit uudelleen Southwest Airlinesin Rapid Rewards -palkkiot uudelleenkäynnistetään

By | 9 toukokuun, 2024

Haluatko hakea luottokorttia ja haluat tietää, mikä kortti sopii sinulle parhaiten? Käteispalautuksesta bonuspisteisiin ja matkaeduista Chase Credit Cards on lanseerannut uudelleen kolme markkinoiden parasta luottokorttitarjousta.

Voit nyt valita kolmesta luottokorttitarjouksesta, kun haet Chase-korttia. Jotta voit hyödyntää näitä korttitarjouksia, on tärkeää tehdä korttivertailu, jotta voit valita luottokorttitarjouksen, joka sopii parhaiten budjettiisi, kulutukseesi ja maksutottumuksiisi. Tässä ovat uudet versiot kolmesta parhaasta luottokorttiedusta, joita Chase-luottokortit tarjoavat:

Southwest Airlines Rapid Rewards Plus® -kortti tarjoaa houkuttelevan 15,24 %:n vuotuisen vuosikoron (vaihtuva) ja 69 dollarin vuosimaksun, mutta sen suurin etu on sen matkaedut. Lue, miten voit ansaita ilmaisen lennon ensimmäisen ostoksesi jälkeen!

-Chase-luottokortti tarjoaa 3 000 pistettä uusimispäivänäsi. Lunasta nämä pisteet 50 dollarin Warner Get Away -hintaan.

-Voit lunastaa nämä pisteet kansainvälisiin matkoihin, lahjakortteihin, hotelleihin ja muuhun.

-Osaa rajattomasti ilmaisia lentomatkoja: 2 pistettä per 1 $ SW-ostoksista ja 1 piste per 1 $ kaikista muista ostoksista.

-Vältä ärsyttävät matkatavaramaksut.

-Ei erityisehtoja

-Ei lipunvaihtomaksuja – Matkasuunnitelmien muuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Ink Cash Business on Chasen kortti, joka kuuluu luottokorttiperheeseen, jossa ei ole vuosimaksua. Aloita tällä luottokortilla, jossa on etuja, kuten:

– 0 %:n todellinen vuosikorko ensimmäisten 6 kuukauden ajan ostoille ja saldosiirroille.

– 250 dollarin hyvitys, jos saavutat 5 000 dollaria 3 kuukauden kuluessa.

– Ansaitse 5 % ensimmäisestä 25 000 dollarista, jonka kulutat vuodessa toimistotarvikkeisiin, televiestintään ja TV-viihdepalveluihin.

– Ansaitse 2 % ensimmäisestä 25 000 dollarista, jonka kulutat ensimmäisen vuoden aikana bensiiniin ja elintarvikkeisiin.

– Ansaitse 1 % käteispalautusta kaikista muista kategorioista tällä Chase-luottokortilla, jolla ei ole käteispalautuskattoa.

– Cashback-palkinnoilla ei ole voimassaoloaikaa.

Ink Bold with Ultimate Rewards on Chase-kortti, jolla voit todella säästää rahaa. Tällä Chase-luottokortilla on vapautettu vuosimaksu ensimmäisen vuoden ajaksi, jolloin säästät 95 dollaria! Sitten kun kulutat 5 000 dollaria 3 kuukauden aikana, ansaitset 50 000 palkintopistettä! Mitä muuta yksi parhaista luottokorteista tarjoaa? Tutustu näihin etuihin korttivertailussamme

-Ei ylärajaa ansaittavien pisteiden määrälle eikä vanhentumispäivää.

-Ansaitse 5x pistettä per dollari ensimmäisistä 50 000 dollarista, jotka kulutat vuosittain tukikelpoisiin yritysmenoihin.

-Ei ulkomaisia transaktiomaksuja

-Maksuton kortti työntekijöille

Ei korkoa tai limiitin ylitysmaksuja

Olitpa kiinnostunut Chase-yrityskortista, Chase-henkilökohtaisesta luottokortista tai näiden kahden yhdistelmästä, vain sinä voit päättää, mikä luottokortti sopii sinulle parhaiten. Käytä CreditCardApplications.comin tarjoamaa nopeaa ja helppoa luottokorttien vertailuhakutoimintoa ja hyödynnä sitten Chase-luottokorttien mahtavat luottokorttitarjoukset.

Uusi CreditCardApplications.com-sivustolla? Luottokorttien hakukoneet eivät ehkä ole sinulle tuttuja. Tämän vaihtoehdon avulla voit määrittää enintään kuusi mukautettua valintaperustetta, joiden avulla löydät nopeasti sinulle parhaiten sopivat luottokorttitarjoukset.

Kun käytät hakukonetta, voit valita korttivertailun tilannekuvan tai luottokorttitietojen vertailunäkymän.

Se antaa myös mahdollisuuden tehdä hakuja luottokorttiluokan mukaan. Eri luokkiin kuuluvat mm:

– Saldosiirtoluottokortit

– Luottokortit ilman vuosimaksua

– Yritysluottokortit

– Cashback-luottokortit

Kun olet löytänyt itsellesi parhaan luottokorttitarjouksen, voit nopeuttaa hyväksymisprosessia Chase-korttihakemuksella verkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *