Chase-luottokortit tarjoavat houkuttelevan saldonsiirtokorttivaihtoehdon.

By | 10 toukokuun, 2024

Jos hyödynnät Chasen luottokorttitarjoukset tänä jouluna, voit saada Chasen luottokortin, jossa on 0 %:n todellinen vuosikorko ensimmäisen vuoden ajan. Hakemalla Chasen saldonsiirtoluottokorttia tänä uutena vuotena voit yhdistää kaikki lomaluottokorttivelkasi ja säästää sen ansiosta korkokuluissa.

Chase-luottokortit tarjoavat houkuttelevia tutustumisehtoja kaikkiin saldosiirtoluottokortteihinsa, mukaan lukien

– Chase Freedom -luottokortti: 0 %:n todellinen vuosikorko ensimmäisten 12 kuukauden ajan saldosiirroille, jotka tehdään ensimmäisten 30 päivän aikana tilin avaamisesta.

– Chase Freedom -luottokortti: 0 %:n kertakorko ostoksille 6 kuukauden ajan.

– Chase Slate -luottokortti: 0 % APR 15 kuukauden ajan ostoihin ja saldonsiirtoihin.

Saldonsiirtokorttien lisäksi Chase-luottokortit tarjoavat seuraavia etuja

– Cash back -luottokortit

– Luottokortit ilman vuosimaksua

– Palkintoluottokortit

– Matalakorkoiset luottokortit

Nämä kortit tarjoavat etuja, kuten bonusrahaa ensimmäisen oston jälkeen, rajoittamaton 1 %:n rahapalautus kaikista ostoista ja kortit, joissa ei ole rajoituksia. Jos olet kiinnostunut Chase-kortin saldosiirrosta, tarkista käytettävissä olevat luottokortit ja vertaile niitä keskenään, jotta voit ottaa huomioon luottotarpeesi ennen Chase-luottokortin hakemista.

Kun varmistat, että luottokelpoisuutesi vastaa haluamiesi luottokorttitarjousten edellyttämää luottokelpoisuutta, voit maksimoida hyväksyntämahdollisuutesi. Seuraavassa on muutamia vinkkejä Chase-luottokortin hakemiseen.

– Milloin voit hakea Chase-korttia saldosiirrolla:

– Chasen saldosiirtoluottokorttia kannattaa hakea, kun luottokelpoisuutesi on hyvä ja olet varma, että pystyt maksamaan saldosi pois joka kuukausi. Näin vältät riskin korkojen kertymisestä.

– Jos et hae Chasen saldosiirtoluottokorttia:

– Älä hae Chase-korttia, jossa on saldonsiirto-ominaisuus, jos sinulla ei ole varaa jättää kuukausimaksua maksamatta. Jos aiot hakea auto- tai asuntolainaa, älä tee toistuvia saldonsiirtoja, koska ylimääräiset tiedustelut voivat vaikuttaa FICO-pisteytykseesi.

– Muita tapoja säästää rahaa Chasen saldosiirtokorteilla:

– Siirrä saldoja muista korkeakorkoisista luottokorteista matalakorkoiselle luottokortille.

– Jotkin saldonsiirtokorot voivat olla voimassa tutustumisjakson ajan ja nousta sitten myöhemmin, joten tarkista, muuttuuko korko.

– Etsi saldonsiirtokortteja, jotka tarjoavat alhaisen koron myös uusille ostoksille.

Kirjaudu creditcardapplications.com -sivustolle, joka on paras sivusto saldosiirtoluottokorttitarjouksia varten, vertaillaksesi luottokortteja ja löytääksesi itsellesi parhaan Chase-luottokortin.

Tiedätkö luottokorttihakukoneista? Niiden avulla on helppo löytää Chase-kortteja ja muita luottokortteja ja tehdä sitten korttivertailu verkossa. Syötä vain enintään kuusi mukautettua kriteeriä, ja CreditCardApplication.com etsii parhaat luottokortit juuri sinun tarpeisiisi. Voit myös tarkastella luottokortteja luokittain.

Kun olet löytänyt itsellesi parhaan luottokortin, voit saada hyväksynnän Chase-kortille nopeasti ja helposti luottokorttihakemuksemme kautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *