apetit pakaste oy

By | 13 huhtikuun, 2024

Apetit Pakaste Oy

Apetit Pakaste Oy on suomalainen elintarvikealan yritys, joka tunnetaan laadukkaista pakasteistaan ja tuoreista raaka-aineistaan. Yritys on perustettu jo vuonna 1940 ja se on kasvanut vuosien varrella yhdeksi Suomen tunnetuimmista elintarvikealan toimijoista.

Tuotevalikoima

Apetit Pakaste Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisia ja herkullisia pakasteita, kuten marjoja, vihanneksia, perunoita, kaloja ja erilaisia valmisruokia. Yhtiö panostaa vahvasti tuotteidensa laatuun ja tuoreuteen, ja se tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten viljelijöiden ja kalastajien kanssa varmistaakseen raaka-aineiden tuoreuden ja puhtauden.

Yritysvastuu

Apetit Pakaste Oy:n toiminnassa korostuu yritysvastuu ja kestävä kehitys. Yritys pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja edistämään kestävää elintarviketuotantoa. Se tekee jatkuvasti kehitystyötä pakkausten kierrätettävyyden parantamiseksi ja pyrkii vähentämään ruokahävikkiä koko tuotantoketjussaan.

Laatu ja turvallisuus

Apetit Pakaste Oy panostaa vahvasti tuotteidensa laatuun ja turvallisuuteen. Yrityksellä on tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit, jotka varmistavat tuotteiden korkean laadun ja puhtauden. Kaikki tuotteet valmistetaan nykyaikaisissa tuotantolaitoksissa, joissa noudatetaan tiukkoja hygienia- ja turvallisuusmääräyksiä.

Johtopäätös

Apetit Pakaste Oy on pitkän historian omaava suomalainen elintarvikealan yritys, joka tunnetaan laadukkaista pakasteistaan ja vahvasta sitoutumisestaan kestävään kehitykseen. Yritys panostaa vahvasti tuotteidensa laatuun, tuoreuteen ja turvallisuuteen, mikä on tehnyt siitä suositun valinnan suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

UKK (Usein kysytyt kysymykset)

1. Mistä voin ostaa Apetit Pakaste Oy:n tuotteita?

Apetit Pakaste Oy:n tuotteita löytyy hyvin varustelluista ruokakaupoista ympäri Suomen. Voit myös tilata niitä suoraan yrityksen verkkosivuilta.

2. Kuinka kauan Apetit Pakaste Oy:n tuotteet säilyvät pakastimessa?

Apetit Pakaste Oy:n tuotteet säilyvät yleensä pakastimessa useita kuukausia. Tuotepakkauksissa on yleensä merkintä parhaasta ennen -päivämäärästä, jota kannattaa noudattaa.

3. Miten voin ottaa yhteyttä Apetit Pakaste Oy:hyn?

Voit ottaa yhteyttä Apetit Pakaste Oy:hyn puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta yrityksen verkkosivuilla. Yrityksen asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *